3.10.14

Ταυτοποιήθηκε ο 30χρονος που συνελήφθη στο Βύρωνα...


Εναντίον του νεαρού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση ενώ βαρύνεται και με άλλες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.
Ο...
κατηγορούμενος, που φέρεται να σχετίζεται με τον καταδικασμένο για την υπόθεση της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας Νίκο Μαζιώτη ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να λογοδοτήσει στον ανακριτή την Κυριακή.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας, σχεδιαζόταν τρομοκρατικό χτύπημα στις 4 Οκτωβρίου. Μεταξύ άλλων, στην κατοχή του 30χρονου κατά τη σύλληψή του βρέθηκε μπλοκ με σημειώσεις στις οποίες περιλαμβάνονταν ονόματα των επιχειρηματιών Ευ. Μαρινάκη και του Θ. Φέσσα προέδρου του ΣΕΒ καθώς και της γυναίκας του Μαρίας Τσελέντη.
Όπως έγινε γνωστό χθες, ο συλληφθείς αρνούνταν να πει οτιδήποτε γι' αυτό δεν έχουν βρεθεί τα στοιχεία του, αφού και δακτυλοσκοπικά προκύπτει ότι δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Οπότε αναμένεται η άδεια του εισαγγελέα για να προχωρήσουν στην αναγνώριση του, μέσω βιομετρικών δεδομένων.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: