1.10.14

Στις 2 Οκτωβρίου η συνεδρίαση της Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ...


H έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014, στις 18:30, με την ομιλία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη.
Τις ...
τελικές λεπτομέρειες της διαδικασίας ενόψει του τρίτου συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ, το οποίο ξεκινά αύριο το απόγευμα στην αίθουσα «Cine Κεραμεικός» στο Μεταξουργείο, συζήτησαν κατά τη σημερινή συνεδρίασή τους τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, παρόντων και βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Η έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014, στις 18:30, με την ομιλία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων που έχουν εκλεγεί στο Ευρωπαϊκό και το ελληνικό Κοινοβούλιο, (πλην βεβαίως της Χρυσής Αυγής) καθώς και εκπροσώπων από τους Οικολόγους και το Ποτάμι.
Ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι το κόμμα προσέρχεται σε ένα συνέδριο που μπορεί και πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο μίας νέας πορείας και εκτίμησε ότι τα μέλη της ΔΗΜΑΡ εγγυώνται τις προοπτικές και την ενδυνάμωσή της.
Οι εργασίες θα κορυφωθούν το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, το βράδυ, με τη συζήτηση και τις ψηφοφορίες για το καταστατικό και την απόφαση σχετικά με την πολιτική κατεύθυνση της ΔΗΜΑΡ. Την Κυριακή, 5 Οκτωβρίου, το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με την εκλογή προέδρου και νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.
 ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: