8.10.14

Κηδεύεται αυτή την ώρα στη Πάτρα ο 19χρονος οπλίτης Φώτης Ανδρικόπουλος...

Νωρίτερα κηδεύτηκαν οι άλλοι δύο πεζοναύτες στο Βόλο (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)...


Σε κλίμα οδύνης και με στρατιωτικές τιμές ξεκίνησε πριν από μερικά λεπτά η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πετρωτού Πατρών, όπου...
συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον 19χρονο οπλίτη Φώτη Ανδρικόπουλο.

Ο ναός, σύμφωνα με το patrastimes.gr, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά έχει κατακλυστεί από τους φίλους και παλιούς συμμαθητές του άτυχου 19χρονου, οι οποίοι πραγματικά δεν μπορούν να πιστέψουν αυτή την τραγωδία.
Τραγικές φιγούρες κατά την εξόδιο ακολουθία προεξαρχόντος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου, είναι οι γονείς του 19χρονου Φώτη, ενώ η εκκλησία του Αγίου Αθανασίου είναι κατάμεστη από φίλους, συμμαθητές, αλλά και από φαντάρους που έκαναν μαζί του τη θητεία τους.

Ανάμεσα στα στεφάνια βρίσκονται αυτό του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά καθώς και του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια.

Να σημειωθεί πως η κηδεία του άτυχου οπλίτη γίνεται παρουσία του πρώτου υπαρχηγού του ΓΕΣ αντιστρατήγου Νικόλαου Δεβετζή.

Νωρίτερα, στο Βόλο και στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Νικολάου ολοκληρώθηκαν μέσα σε βαρύ κλίμα για τις οικογένειες των δύο αδικοχαμένων επαγγελματιών οπλιτών του Ελληνικού Στρατού, οι κηδείες των Ορφανίδη Γεώργιου και Μεζάλα Αναστάσιου, οι οποίοι «έπεσαν» το μεσημέρι της Τρίτης στο πεδίο βολής των Γλαφυρών Μαγνησίας, μαζί με τον 19χρονο έφεδρο οπλίτη θητείας...





Δεν υπάρχουν σχόλια: