20.10.14

Ένα τριήμερο αξίας... 13.967 ευρώ...

...για την κυρία Κλούνεϊ...


Την Ακρόπολη με το κιάλι είδε η Αμάλ Κλούνεϊ Με χολιγουντιανό αέρα και στυλ Τζάκι Κένεντι, η σύζυγος του δημοφιλούς ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ έφαγε...
το ψαράκι της στο Μικρολίμανο, κατέθεσε τις προτάσεις της στην ελληνική κυβέρνηση σχετικά με την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, έτυχε υποδοχής με δεξίωση από τους Ελληνες φίλους της και αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης με προορισμό το Λονδίνο, αλλά χωρίς να έχει περπατήσει στον Ιερό Βράχο, αφού οι κατά τα άλλα σικάτες γόβες της δεν ήταν αρκετά άνετες για την περίσταση.

Το απόγευμα της Δευτέρας, πλήθος φωτογράφων και δημοσιογράφων στήθηκαν έξω από τον εθνικό αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να υποδεχτούν την κ. Κλούνεϊ και τους δύο συνεργάτες της. Η 36χρονη Βρετανολιβανέζα δικηγόρος, η οποία από το 2010 εργάζεται σε ένα από τα κορυφαία δικηγορικά γραφεία της Βρετανίας, το Doughty Street Chambers, συνοδευόταν από τον πρόεδρο του γραφείου, Τζέφρι Ρόμπερτσον, και τον ειδικό σε θέματα Διεθνούς Δικαίου και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Νόρμαν Πάλμερ.

Οι τρεις τους συνθέτουν μια ιδιαίτερα δυναμική ομάδα, αφού οι δύο δικηγόροι φέρουν τον κορυφαίο τίτλο του επίτιμου συμβούλου της βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ η Αμάλ Κλούνεϊ έχει πλούσιο βιογραφικό, με πελατολόγιο που περιλαμβάνει ακόμη και ισχυρά πολιτικά πρόσωπα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: