13.9.14

ERTopen: Θα μεταδώσουμε την ομιλία Τσίπρα από τη ΔΕΘ...

http://www.typologies.gr/wp-content/uploads/2014/02/%CE%A4%CE%A3%CE%99%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%A3-%CE%95%CE%A1%CE%A4.jpeg 

Ανακοίνωση ΠΟΣΠΕΡΤ

Γι’ άλλη μια φορά η κυβέρνηση επαναβεβαίωσε τον εαυτό της με τα όσα συμβαίνουν στο μόρφωμα του δήθεν Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού φορέα επονομαζόμενο και ΝΕΡΙΤ. Γι’ άλλη μια φορά δυστυχώς επαναβεβαιωνόμαστε για όσα...
λέγαμε και καταμαρτυρούσαμε για την λειτουργία του μορφώματος και γενικά της κυβέρνησης.
Δεν είναι για γέλια αλλά για κλάματα όλα αυτά που συμβαίνουν στη ΝΕΡΙΤ με κύρια ευθύνη της φασίζουσας κυβέρνησης, των βαστάζων της και των μεγαλόσχημων – περισπούδαστων σφουγγοκωλάριων που έχει τοποθετήσει για να παράξουν έργο, όχι βέβαια ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα και λειτουργία μιας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης άλλα ιδανικό έργο, χωρίς ντροπή και προσχήματα στη ρουσφετολογία- αναξιοκρατία, στην αδιαφάνεια – διασπάθιση – κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, στην παρανομία – ασυδοσία, στη λογοκρισία –σκοταδισμό, στη χειραγώγηση – ποδηγέτηση.

Οι ανευθυνουπεύθυνοι διοικούντες και παρατρεχάμενοι …… έχουν την ευθύνη, εκτός από τον εισαγγελέα, να λογοδοτήσουν και να ενημερώσουν τον λαό που τους πλήρωσε αδρά και παχυλά.
Οι …. παραιτηθέντες Μακρη..χέρης (λόγο υπογραφής των πάσης φύσεως συμβάσεων) και Μορώνης θυμήθηκαν να αντισταθούν όταν τους… έφυγαν όπως και ο προηγούμενος Προκοπάκης τα θυμήθηκε όλα και έκανε καταγγελίες όταν αποπέμφθει.

Ο … νέος επικεφαλής που διορίσθηκε κ. Πέτρος Μάης είναι τόσο…. παλιός και γνωστός (συνταξιούχος της ΕΡΤ) που λειτουργούσε σαν το μάτι και το αυτί επιτόπου της κυβέρνησης από την πρώτη μέρα του εγχειρήματος του μορφώματος, χωρίς να έχει προσληφθεί ποτέ! Ήταν τέτοια η δύναμη του που έλυνε και έδενε, είχε γραφείο και ιδιαιτέρες που ο κ. Προκοπάκης (Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ε; ) έμαθε την παρουσία του την ημέρα που αποχαιρετούσε!

Ο κ. Πέτρος Μάης λοιπόν είναι άλλος ένας κρίκος της αλυσίδας των συνταξιούχων υψηλόμισθων συμβούλων που προσλήφθηκαν… αξιοκρατικά ( περιέργως όλα τα φιλαράκια της ίδιας ομάδος!… που λυμαίνονταν την ΕΡΤ και ήταν ιερές αγελάδες) θα συνεχίσει προς το παρόν το θεάρεστο έργο της πραγματοποίησης των εντολών.
Έτσι λοιπόν προκαλούν και χωρίς δικαιολογίες για το βόλεμα των δικών τους, υπάκουων παιδιών αλλά και να μην παρεκκλίνουν από τις διαταγές της ΜΕΡΚΕΛ και τις πολιτικές της εξαθλίωσης του λαού.

Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που είμαστε αξιοπρεπείς και επαγγελματίες, θα κάνουμε το σωστό, δε θα λογοκρίνουμε, δεν θα βυθίσουμε την κοινωνία σε άλλο ένα μαύρο, δεν θα τους στερήσουμε την ενημέρωση που επιθυμούν και δικαιούνται και που είναι συνυφασμένη με το μέλλον τους και μέσα από τις συχνότητες του ERTOPEN (ΕΡΤ3 ψηφιακά ή αναλογικά – ραδιοφωνικά σε όλη την Ελλάδα στα FM και στα Μεσαία και σε όλο τον κόσμο από τα βραχέα και διαδικτυακά από το www.ertopen.com ) θα μεταδώσουμε σε απευθείας σύνδεση τις ομιλία και τη συνέντευξη τύπου, του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις εκδηλώσεις της Δ.Ε.Θ στις 13-14/9/2014 όπως κάναμε και σε άλλους αρχηγούς κομμάτων της αντιπολίτευσης που είναι αποκλεισμένοι από τα συστημικά ΜΜΕ.

Τώρα ποια όλοι έχουν νιώσει τη σήμαινε το μαύρο της ΕΡΤ για τη δημοκρατία και τους θεσμούς.

Τώρα ποια δεν έχει μείνει ούτε ένας πολίτης που να υποστηρίζει ότι για το μαύρο στην ΕΡΤ έλεγε την αλήθεια η κυβέρνηση.
Τώρα ΕΙΝΑΙ η ώρα της ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ – ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΦΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ – ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ .

Ήρθε η ώρα της ανατροπής της παραπαίουσας κυβέρνησης της μειοψηφίας και την επαναφορά στην δημοκρατία.

ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΖΕΙ…!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: