17.9.14

Παραδόθηκε ο υπεύθυνος για τον τραυματισμό του φιλάθλου...

BINTEO...


Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου παραδόθηκε ο 32χρονος καταζητούμενος για τον βαρύτατο τραυματισμό οπαδού του Εθνικού σε ματς με...
τον Ηρόδοτο για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο 32χρονος, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο ένας από τους δύο που χτύπησε τον 46χρονο οπαδό της ομάδας του Πειραιά, έφτασε έχοντας στο πλευρό του τον δικηγόρο του, παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Παρασκευή στη 1 μετά το μεσημέρι προκειμένου να απολογηθεί.

Δεδομένου, ωστόσο, ότι σε βάρος του δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ο 32χρονος θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι την απολογία του.
Δείτε το βίντεο:



Την ίδια ώρα αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την τύχη των τριών συλληφθέντων για την ίδια υπόθεση.

Οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αθλητικής βίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο απολογήθηκαν το πρωί της Τετάρτης, αρνούμενοι τις κατηγορίες.

Από τους τρεις προφυλακίστηκαν ο 27χρονος που φέρεται ότι επιχείρησε να κατεβάσει το πανό του Εθνικού από τις κερκίδες αλλά και ο 24χρονος που φέρεται να έχει χτυπήσει τον 46χρονο φίλαθλο του Ηροδότου.

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα κάθε φορά που αγωνίζεται ο Ηρόδοτος αφέθηκε ο 22χρονος που φέρεται να είχε συμμετοχή στην προσπάθεια να κατεβάσουν το πανό από τις κερκίδες.

Υπενθυμίζεται ότι και στους τρεις ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινικες διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση. Στον 24χρονο είχε ασκκηθεί επιπλέον δίωξη για παράνομη οπλοφορία...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: