12.9.14

Μήνυση κατά Καμμένου...

Μήνυση κατά Καμμένου από τον εκδότη Νίκο Καραμανλή...από τον εκδότη Νίκο Καραμανλή...


Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου κατέθεσε ο εκδότης των...
εφημερίδων «Παρασκήνιο» και «Karfitsa», Νίκος Καραμανλής.

Σήμερα το πρωί στις 10.30 π.μ., ο εκδότης, συνοδευόμενος από τον νομικό σύμβουλο των εφημερίδων, κ. Αλέξη Κούγια, επισκέφθηκε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κα Ευτέρπη Κουτζαμάνη. Η μήνυση κατετέθη προκειμένου να επισπευσθεί η άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου και να οδηγηθεί η υπόθεση στο ακροατήριο.

Σε δήλωσή του ο κ. Νίκος Καραμανλής προειδοποίησε ότι θα είναι αμείλικτος έναντι του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. «Είναι η πρώτη φορά στην προσωπική και επαγγελματική σταδιοδρομία μου που αναγκάζομαι να στραφώ στη Δικαιοσύνη για να με προστατεύσει από ένα πολιτικό πρόσωπο», τόνισε.

Από την πλευρά του ο κ. Κούγιας επισήμανε πως «πρώτη φορά στα 40 χρόνια που υπηρετεί τη Δικαιοσύνη έχει αντιληφθεί τέτοια εγκληματική συμπεριφορά».

Σημείωσε ακόμη ότι  είναι αδιανόητο το γεγονός «ένας δημοσιογράφος να απευθύνει με ευπρεπή τρόπο μια ερώτηση σε αρχηγό πολιτικού κόμματος από τους νεότερους, που θα έπρεπε να εκπέμπει και άλλο ήθος, και ο κ. Καμμένος με προκλητικό τρόπο, αντί να απαντά στην ερώτηση, να συκοφαντεί έναν εκδότη εφημερίδος».

Την Τετάρτη ο κ. Καραμανλής  θα καταθέσει ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και αγωγή, ενώ έχει δεσμευτεί πως το οποιοδήποτε ποσό του επιδικαστεί θα το κάνει δωρεά στην ογκολογική μονάδα παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» και στο « Χαμόγελο του Παιδιού»...
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: