12.9.14

Νέα πολιτική κίνηση ετοιμάζει ο Λυκούδης...

Νέα πολιτική κίνηση ετοιμάζει ο Λυκούδης"Δεν είμαι ούτε Ρονάλντο να παίρνω μεταγραφές"...


Την πρόθεσή του να προχωρήσει στην ίδρυση νέου πολιτικού φορέα γνωστοποίησε ο πρόσφατα ανεξαρτητοποιηθείς από τη Δημοκρατική Αριστερά, Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο...
"μετακόμισής" σε κάποιο υπάρχον κόμμα.

"Δεν είμαι ούτε Ρονάλντο να παίρνω μεταγραφές, ούτε «Κατσαντώνης» για να είμαι μοναχικός καβαλάρης" σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε είχε βλέψεις για την αρχηγία της Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ υπογράμμισε ότι "Η δική μου φιλοδοξία δεν είναι να είμαι πολιτικός ταχυδρόμος μεταξύ του Βενιζέλου, του Κουβέλη, του Θεοδωράκη".

Ο κ. Λυκούδης επεσήμανε ότι «κάθε δημοσκόπηση δείχνει ότι ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας αρνείται να ενταχθεί στο νέο δικομματισμό (...) όταν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις θα παίξω ρόλο στη δημιουργία καινούρια πολιτικής κίνησης που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Ούτε ισχυρή κεντροαριστερά υπάρχει σήμερα ούτε ΣΥΡΙΖΑ ανοιχτών οριζόντων, θα παλέψω προς μια τέτοια κατεύθυνση».

"Τις 17 έδρες που έχει η ΔΗΜΑΡ τις τής έδωσαν 350.000 Έλληνες που τώρα της γύρισαν την πλάτη. Πόσο εύκολα θα αισθανθεί ένας βουλευτής που τον ψήφισαν 350.000 Ελλήνων να παραδώσει την έδρα του σε ένα κόμμα του 1%; Το 1/3 του κόμματος που έφυγε δεν πρέπει να έχει πολιτική έκφραση μέσα στη Βουλή;" ισχυρίστηκε ο Σπύρος Λυκούδης, αναφορικά με τους λόγους που δεν παρέδωσε την έδρα του στο κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Τέλος, αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Σπύρος Λυκούδης επανέλαβε ότι είναι θετικά διακείμενος να στηρίξει την κυβερνητική επιλογή αλλά υπό προϋποθέσεις...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: