13.9.14

Η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ...


...με πολλές αποκαλύψεις και μοναδικές προσφορές στα περίπτερα όλης της χώρας...

Με μεγάλες αποκαλύψεις και μοναδικές προσφορές έρχονται τα Παραπολιτικά στα περίπτερα όλης της χώρας.


Διαβάστε στα Παραπολιτικά:

-Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ και ...
νίκη Σαμαρά
  • Αποκαλυπτική δημοσκόπηση για τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
-Γκάλοπ Metron Analysis
  • 2,6% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ που κυριαρχεί στην παράσταση νίκης
  • 4,0% θετικότερη αξιολόγηση της κυβέρνησης από την αντιπολίτευση
  • 54% δεν θέλει πρόωρες κάλπες για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας
  • Το 64% προειδοποιεί για λάθος πορεία της χώρας
  • Το 44% προβλέπει χειροτέρευση της οικονομίας
  • Όμως μόνο το 25% εμπιστεύεται τον Τσίπρα για το χρέος
Αλλαγή τοπίου από τις ευρωελογές δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση του φθινοπώρου που δημοσιεύουν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Σαφές το έλλειμμα αισιοδοξίας για την πορεία της οικονομίας και βαρύ το κλίμα για την κυβέρνηση. Μεγάλη διαφορά υπέρ ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης, με τον πρωθυπουργό όμως να παραμένει οι πλέον αξιόπιστος στην άσκηση διακύβερνησης.
-Γαλάζια κυριαρχία στη μονομαχία
  • 33% καταλληλότρος πρωθυπουργός ο Σαμαράς έναντι 18% του Τσίπρα που υπολείπεται και στην αξιολόγησης
-Προεδρική ζύμωση: Ένα μυστήριο ραντεβού για... τον Καραμανλή
-Πρόωρη κάλπη στο συρτάρι του Μαξίμου
-Νέα Δημοκρατία: Προσκλητήριο επανένωσης στα γενέθλια
-Ετοιμάζεται νέα έφοδος στο... μαύρο χρήμα
-Θάβουν την χαμένη Ατλαντίδα
  • Γιατί σταμάτησαν οι ανασκαφές στην Αρχαία Ελίκη
-Γιατί δεν ήρθε τελικά Ελλάδα η κυρία Κλούνεϊ
-gossip plus
  • Παπούτσια των 400 ευρώ για την κ. Παγκάλου
  • Το τάμα του Γ. Μαζωνάκη στην Πάτμο
  • Θεοδ. Πελεγρίνης: "Με εμπνέει ο Κασιδιάρης
-media plus
  • Η Έλλη Στάη ετοιμάζεται για τη θέση του Μαλέλη
  • Η Όλγα Τρέμη "φλερτάρει" με το Φάληρο
  • Σχολιαστής στο Mega ο Π. Τατσόπουλος
-Ο "Τίγρης" στον ΣΚΑΙ: "Αρραβώνας" και Ίδρυμα για Αλαφούζο
-Happening: "Ναυαγός" στον γάμο του ο Χ. Δαυίδ
-Ανδρέας και Αντρίκος: Οι Παπανδρέου τρελαίνονται για τις ξανθιές
Μαζί έξι μεγάλες προσφορές:
Μανόλης Ανδρόνικος - Βεργίνα - Οι βασιλικοί τάφοι
Η μοναδική προσφορά των αρχαιολογικών βιβλίων με τα Παραπολιτικά συνεχίζεται και αυτό το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου. Για πρώτη φορά τα έργα του μεγάλου Έλληνα Αρχαιολόγου Μανόλη Ανδρόνικου, εντελώς δωρεάν με εφημερίδα, σε μία πολυτελή έκδοση, που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη.
Το δεύτερο βιβλίο της σειράς, που θα σας ξεναγήσει στους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους ανά την Ελλάδα, αφορά στους Βασιλικούς Τάφους της Βεργίνας και το χρονικό της τεράστιας αρχαιολογικής ανακάλυψης του 1977. Ήταν τότε που ο Μανόλης Ανδρόνικος κράτησε στα ίδια του τα χέρια, ένα μεγάλο κομμάτι της μακεδονικής ιστορίας, αγγίζοντας την χρυσή λάρνακα του Φιλίππου του Β’ , Βασιλιά της Μακεδονίας και πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ο ίδιος ο Ανδρόνικος περιγράφει την σκηνή:
«Eίδαμε καθαρά πια το περιεχόμενο και έπρεπε να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, μόλο που τα μάτια μας είχαν θαμπωθεί απ’ αυτό που βλέπαμε και η καρδιά μας πήγαινε να σπάσει από συγκίνηση. Μέσα στη σαρκοφάγο υπήρχε μια ολόχρυση λάρνακα. Επάνω στο κάλυμμά της ένα επιβλητικό ανάγλυφο αστέρι με δεκάξι ακτίνες, και στο κέντρο του ένας ρόδακας. Με πολλή προσοχή και περισσότερη συγκίνηση ανασήκωσα το κάλυμμα με το αστέρι πιάνοντάς το από τις δυο γωνίες της μπροστινής πλευράς. Όλοι μας περιμέναμε να δούμε μέσα σ’ αυτήν τα καμένα οστά του νεκρού. Όμως αυτό που αντικρίσαμε στο άνοιγμά της μας έκοψε για μιαν ακόμη φορά την ανάσα, θάμπωσε τα μάτια μας και μας πλημμύρισε δέος: πραγματικά μέσα στη λάρνακα υπήρχαν τα καμένα οστά. (…) Αλλά το πιο απροσδόκητο θέαμα το έδινε ένα ολόχρυσο στεφάνι από φύλλα και καρπούς βελανιδιάς που ήταν διπλωμένο και τοποθετημένο πάνω στα οστά. Ποτέ δεν είχα φανταστεί τέτοια ασύλληπτη εικόνα. Μπορώ να φέρω στη συνείδησή μου ολοκάθαρα την αντίδραση που δοκίμασα καθώς έλεγα μέσα μου: “Αν η υποψία που έχεις, πως ο τάφος ανήκει στον Φίλιππο, είναι αληθινή -και η χρυσή λάρνακα ερχόταν να ενισχύσει την ορθότητα αυτής της υποψίας- κράτησες στα χέρια σου τη λάρνακα με τα οστά του...»
Η μοναδική σειρά που έρχεται με τα Παραπολιτικά, έχει στόχο να κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν, να βοηθήσει στην ενίσχυση της εθνική μας αυτογνωσίας και να βάλει με απλό και κατανοητό τρόπο μέσα σε κάθε σπίτι , την ελληνική ιστορία.
Αυτό το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου ο δεύτερος τόμος από το οδοιπορικό του μεγάλου Έλληνα Αρχαιολόγου, μέχρι την σπουδαία ανακάλυψη στην Βεργίνα, με σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Μία μοναδική πολυτελής έκδοση , με τα όσα έφερε στο φως ο αείμνηστος Μανόλης Ανδρόνικος, από την γη της Μακεδονίας.
Επίσης
Αλάτι & Πιπέρι
Το αγαπημένο περιοδικό γεύσης και μαγειρικής Αλάτι & Πιπέρι έρχεται το επόμενο Σάββατο με τα Παραπολιτικά. Αφιέρωμα στην κουζίνα για αρχάριους. Αγαπημένες συνταγές στις πιο εύκολες εκδοχές. Τα μυστικά για την κατσαρόλα, το ταψί και το τηγάκι, Σουβλάκια και πίτες. Μαγειρική με κονσέρβες. 65 δοκιμασμένες συνταγές
Ακόμα
Πάολα - Η μόνη αλήθεια
11 ολοκαίνουργια τραγούδια με την μοναδική φωνή της Πάολας έρχονται αυτό το Σάββατο με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ σε ένα ανεπανάληπτο CD
Θα σε σβήσω, Μηδέν, Η μόνη αλήθεια, Πάψε, Κι έπινα, Ως εδώ, Άργησες πολύ, Στάχτη, Τελειωμένες καταστάσεις, Κράτα με, Τώρα σέρνεσαι
Ακόμα
Fun Club
Για τους μικρούς μας φίλους έρχεται ένα DVD με όλες τις αγαπημένες σειρές. The Trash Pack, Lalaloopsy, Jewelpet, Gormiti, Novi Stars, The Zelfs με 90 λεπτά διασκέδασης.
To 1o DVD αυτό το Σάββατο με εφτά απολαυστικά επεισόδια.
Ακόμα
Έκπτωση 2 ευρώ στο Cine Αίγλη
Το ιστορικό Cine Αίγλη στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο Ζάππειο Μέγαρο εντός του Εθνικού Κήπου σας προσκαλεί σε μία μοναδική εμπειρία
Έκπτωση 2 ευρώ στην τιμή του εισιτηρίου (8 ευρώ -> 6 ευρώ)
Ισχύει έως 24 Σεπτεμβρίου
Επίσης
Έκπτωση 15% για το εστιατόριο Αίγλη
Με μοναδική θέα προς την Ακρόπολη και τον λόφο του Λυκαβηττού, το Εστιατόρια της Αίγλης Ζαππείου γιορτάζει τη γεύση και το άρωμα της Ελλάδας, προσφέροντας πιάτα σε προσιτές τιμές, μαγειρεμένα με μεράκι.
Η έκπτωση του 15% ισχύει έως τις 30 Νοεμβρίου και δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλες προσφορές

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: