13.9.14

Αντιφασιστικό φεστιβάλ σήμερα Σάββατο στο Πέραμα...

 Mέρα αντιφασισμού γίνεται φέτος για τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος η σημερινή, καθώς ο αντιφασιστικός συντονισμός συλλογικοτήτων διοργανώνει φεστιβάλ μέσα στη ...
Ζώνη στο πλαίσιο των δράσεων του «Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη» και της επετείου ενός χρόνου από τη δολοφονία του Π. Φύσσα .
Η αντιφασιστική ημέρα ξεκινά σήμερα Σάββατο με εργαστήρι στένσιλ και γκράφιτι στις 5.30 το απόγευμα και στις 6.30 ακολουθεί συζήτηση με θέμα: «Aίτια της έξαρσης του φασιστικού φαινομένου – Tρόποι και μορφές δράσης για να ξεριζώσουμε τους ναζί από τους εργασιακούς χώρους, τα σχολεία και τις γειτονιές μας».
Ομιλητές θα είναι ο Περικλής Κοροβέσης και η δημοσιογράφος του Ιού και της «Εφ.Συν.», Άντα Ψαρρά, ενώ θα μιλήσουν επίσης ένας εργαζόμενος της Ζώνης και ένας εκπαιδευτικός.
Πρόκειται για μια ανοιχτή συζήτηση όπου θα μπορεί να πάρει τον λόγο, να παρέμβει και να τοποθετηθεί οποιοσδήποτε από το κοινό το επιθυμεί.
Μετά το τέλος της συζήτησης θα ακολουθήσει συναυλία με συγκροτήματα ροκ – χιπ χοπ, ενώ στον χώρο της συναυλίας θα υπάρχουν σουβλάκια, μπίρες και κρασί για την κάλυψη των εξόδων. Είσοδος ελεύθερη.


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: