7.9.14

Γκρίνια και δυσαρέσκεια…

Στα μαχαίρια βρίσκονται η υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Σοφία Βούλτεψη και ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ Αντώνης Μακρυδημήτρης. Οι...
διαφορετικές αντιλήψεις και προτεραιότητες, η έλλειψη χημείας, αλλά κυρίως εξαιτίας της αρνητικής διάθεσης του προέδρου του ραδιοτηλεοπτικού φορέα να ικανοποιήσει τα κατά καιρούς αιτήματα διαφόρων κυβερνητικών παραγόντων που φθάνουν στην Αγία Παρασκευή… έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κοκτέιλ δυσαρέσκειας, καθιστώντας οριακή τη σχέση των δυο!

Πάντως την ερχόμενη Πέμπτη, 12 του μηνός, λήγει ο διαγωνισμός που προκήρυξε το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ για την επιλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας… Παραμένοντας άγνωστο μέχρι αυτή τη στιγμή αν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Μακρυδημήτρης έχει υποβάλει υποψηφιότητα… Παράλληλα το προσεχές διάστημα αναμένεται να αντιμετωπιστεί και το θέμα με τον ορισμό του νέου Εποπτικού Συμβουλίου, αφού είναι βέβαιο ότι θα αποχωρήσει ο καθηγητής Θεόδωρος Φορτσάκης που ως γνωστόν εκλέχθηκε πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πηγή: εφημερίδα «Καρφί»

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: