6.9.14

Παρίσι: Στις φλόγες κτίριο...

 
Δύο νεκροί...
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν νωρίς σήμερα το πρωί από μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε επταώροφο κτίριο στο Παρίσι, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Η...
πυροσβεστική έλαβε κλήση για εκδήλωση πυρκαγιάς σε ένα παλαιό κτίριο, της δεκαετίας του 1930, στο 15ο διαμέρισμα της πρωτεύουσας, γύρω στις 6.30 το πρωί, τοπική ώρα.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο βρήκαν στο πεζοδρόμιο νεκρό έναν άνδρα που κατά πάσα πιθανότητα είχε πηδήξει από το παράθυρο για να σωθεί, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Στη σκάλα του πέμπτου ορόφου εντοπίστηκε στη συνέχεια απανθρακωμένος άλλος ένας ένοικος της πολυκατοικίας. Μεταξύ των τραυματιών περιλαμβάνονται τρεις πυροσβέστες και ένα παιδί ηλικίας 2 ετών.

Οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν από τα διαμερίσματά τους επτά ανθρώπους ενώ άλλοι πέντε που είχαν καταφύγει στην ταράτσα για να σωθούν απομακρύνθηκαν επίσης χωρίς να πάθουν το παραμικρό.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε περίπου μιάμιση ώρα αργότερα και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις οφειλόταν σε ατύχημα και όχι σε εμπρησμό.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: