11.9.14

Παίζοντας το παιχνίδι των... κορακιών ...


...στην αγορά ακινήτων ...

Την πλήρη απαξίωση της ακίνητης περιουσίας, πρωτίστως της μικροϊδιοκτησίας και της πρώτης κατοικίας που αποκτήθηκε με πολυετή αποταμίευση ή δάνειο για να στεγαστούν οι οικογένειες, μεθοδεύει η κυβέρνηση και από χθες το διαλαλεί χωρίς αιδώ. Μετά τα ...
χαράτσια και τον ΕΝΦΙΑ, οι τροπολογίες επί του οποίου ψηφίζονται σήμερα στη Βουλή, αλλά έχουν ξεσηκώσει ακόμη και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., καθώς θεωρούνται "κοροϊδία" απ' όλες τις πλευρές, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σ. Βούλτεψη κήρυξε χθες την ακίνητη περιουσία υπό διωγμόν.


Παίζοντας εξ αντικειμένου το παιχνίδι των κορακιών στην αγορά ακινήτων, χαρακτήρισε τις αγορές ακινήτων... "χαμένα λεφτά" δίνοντας το αποφασιστικό χτύπημα στην αξία των ακινήτων, που ήδη βρίσκεται σε κάθετη πτώση. Για να μην έχει δε κανείς αμφιβολία για τον κυνισμό της, διευκρίνισε ότι την ίδια δεν την αφορά το θέμα, καθώς δεν διαθέτει κανένα ακίνητο!

avgi.gr 

 Διαψεύδει η ίδια, μετά το σάλο

Η  Βούλτεψη με σημερινές της δηλώσεις στις πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1 και του Mega διαψεύδει ότι ισχυρίστηκε ποτέ κάτι τέτοιο, ενώ κατηγορεί τα διαδικτυακά μέσα ότι παρερμήνευσαν τα λεγόμενά της και τα απέδωσαν αποσπασματικά.
Μαλιστα, ανεφερε, πως, ποτέ δεν είπε ότι η αγορά ακινήτων είναι χαμένα λεφτά, ενώ για την επιλογή της να μην επενδύει σε ακίνητα, δηλωσε ότι είναι προσωπική της τακτική...

Δεν υπάρχουν σχόλια: