6.9.14

ΔΗΜΑΡ: Ωραιοποίηση και υποσχεσιολογία...


... σφράγισαν την ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ.
Καμμένος: Την Ελλάδα εξουσιάζει η Τρόικα..
«Η χώρα χρειάζεται ένα νέο μείγμα οικονομικής πολιτικής που θα δώσει επιτέλους ανάσες στην κοινωνία και θα βγάλει την οικονομία από το τέλμα της ύφεσης»

«Η...
ωραιοποίηση της σημερινής κατάστασης  και η υποσχεσιολογία που σφράγισαν την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ δεν μπορούν να αποκρύψουν την ανάγκη για ριζική αλλαγή των ακολουθούμενων πολιτικών. Η εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητας των πολιτών δεν θεραπεύεται με επιδιορθώσεις, αλλά με ένα νέο, δίκαιο φορολογικό σύστημα. Η χώρα χρειάζεται ένα νέο μείγμα οικονομικής πολιτικής που θα δώσει επιτέλους ανάσες στην κοινωνία και θα βγάλει την οικονομία από το τέλμα της ύφεσης» σημειώνει η Αγίου Κωνσταντίνου.

 H ανακοίνωση Καμμένου, για την ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ

«Την Ελλάδα εξουσιάζει η Τρόικα» ανέφερε σε δήλωση του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του κ. Καμμένου.
«Ο Πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ, με τα όσα «είπε», μισοείπε και δεν είπε στην ΔΕΘ, επιβεβαίωσε ότι και μετά τις διαπραγματεύσεις - παρωδία στο Παρίσι, την Ελλάδα εξουσιάζει η Τρόικα. Σαν φούσκα έσκασαν οι επικοινωνιακές υποσχέσεις των τελευταίων ημερών. Τέλος, για πρώτη φορά, Πρωθυπουργός προκαλεί το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, χρησιμοποιώντας ειρωνικά σε ομιλία του το Άγιο Όρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: