12.9.14

"Φίμωση του Τσίπρα στη ΔΕΘ"...

«Φίμωση του Τσίπρα στη ΔΕΘ»Σφοδρή επίθεση της Κουμουνδούρου για "πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις"...



Για προσπάθεια «φίμωσης» του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο πηγές της Κουμουνδούρου με αφορμή τις παραιτήσεις στη ΝΕΡΙΤ, πίσω από τις οποίες υπάρχει...
πολύ μεγάλο παρασκήνιο.

Συγκεκριμένα, υψηλόβαθμα στελέχη της αξιωματικής αντπιπολίτευσης, τονίζουν πως υπήρξε παρέμβαση του Μεγάρου Μαξίμου να μην μεταδοθεί η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ το Σάββατο και να μεταδοθεί ζωντανά μόνο η συνέντευξη τύπου της Κυριακής, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει κάθε χρόνο.

Μάλιστα στο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για «λογοκρισία» και τονίζουν πως είναι «φανερό ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο και βρίσκεται υπό καθεστώς πανικού».

Χρησιμοποιούν σκληρές εκφράσεις και μιλούν για «ωμή και απροκάλυπτη παρέμβαση», ενώ δεν είναι λίγα τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ανατρέχουν στο λουκέτο στην ΕΡΤ και σημειώνουν με νόημα «για αυτά φωνάζαμε τότε».

Όπως σημειώνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το Μαξίμου διέταξε τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ να μεταδώσει μόνο τη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής του Αλ. Τσίπρα και όχι την ομιλία του Σαββάτου στη ΔΕΘ, πράγμα πρωτοφανές στα χρονικά της Μεταπολίτευσης για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Σημειώνεται ότι χθες, Πέμπτη, παραιτήθηκε ο πρόεδροε του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ Αντ. Μακρυδημήτρηε και ο αναπληρωτής διευθύνοντας σύμβουλος Ρ. Μορώνης.

Ο δεύτερος μάλιστα με ανάρτησή του στο Facebook είχε προαναγγείλει την επικείμενη παραίτησή του αφήνοντας πολύ σοβαρές αιχμές.

«Αν διακηρύττεις ότι θέλεις να φτιάξεις κάτι ανεξάρτητο, αντικειμενικό και ποιοτικό αλλά δεν το εννοείς, μη το αναθέτεις σε κάποιον που το εννοεί…» σχολίασε δηκτικά στο Facebook...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: