8.9.14

Στη ΔΕΘ σήμερα ο Κουτσούμπας...

Στη ΔΕΘ ο γγ του ΚΚΕ
Την 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα επισκεφτεί σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με τη ...
διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO, στις 11:30 θα δώσει συνέντευξη Τύπου και λίγο αργότερα στις 13:30 θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΚΘΒΕ και εκπροσώπους των σωματείων του (Βασιλικό Θέατρο - πλατεία Λευκού Πύργου).

Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά «προκλητικές», κάνοντας λόγο για «νέα ψίχουλα πείνας» στο λαό, σε δηλώσεις του στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στην πλατεία Αριστοτέλους.

«Απέναντι στις προκλητικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης σήμερα από τη ΔΕΘ για τα νέα ψίχουλα πείνας στο λαό μας, απέναντι στις αυταπάτες στις ψεύτικες ελπίδες που σπέρνει αξιωματική αντιπολίτευση και άλλα κόμματα, για το μέλλον αυτού του τόπου, ο λαός μας θα πρέπει να αντιτάξει την πάλη του με σύνθημα, δεν αντέχουμε, δε μπορούμε άλλο να ζήσουμε με ψίχουλα πείνας, η ζωή είναι δική μας, θα πρέπει να την πάρουμε στα χέρια μας, να οργανώσουμε την πάλη μας”, υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, και πρόσθεσε:«Το σημερινό συλλαλητήριο εδώ στη Θεσσαλονίκη πρέπει να σημάνει πραγματικό σάλπισμα φθινοπωρινής εργατικής λαϊκής αντεπίθεσης το επόμενο διάστημα, με αιχμή τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα που βιώνει ο λαός μας» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: