2.9.14

Νέες διαρροές φωτογραφιών...

Επί μήνες διακινούνται στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες των σταρ που ποζάρουν γυμνές σε προσωπικές τους στιγμές, αλλά μόλις χθες βγήκαν στη δημοσιότητα οι περισσότερες.

Την...
Κυριακή το βράδυ το σκάνδαλο παρέσυρε 101 σταρ του Χόλιγουντ και της διεθνούς showbiz, ενώ μέσα σε λίγες ώρες προστίθενται όλο και περισσότερα ονόματα στην ήδη μακρά λίστα, όπως οι Aubrey Plaza, Jessica Brown Findlay, Tenna Torres.

Τώρα, φημολογείται ότι παράλληλα με περισσότερες φωτογραφίες διασήμων, κυκλοφορεί και video της Jennifer Lawrence, που μέχρι αυτήν τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο θύμα του χάκερ, καθώς οι προκλητικές και άκρως προσωπικές της στιγμές έχουν διαρρεύσει κι εκθέτουν παγκοσμίως τη σταρ.

Από την πλευρά της, η Apple έχει θέσει σε επανεξέταση το ζήτημα της ασφάλειας του συστήματος iCloud της υπηρεσίας αποθήκευσης δεδομένων.

«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά το ζήτημα της προστασίας της ιδιωτικής ζωής των χρηστών και προχωρούμε σε διερεύνηση» είπε η εκπρόσωπος της Apple Νάταλι Κέρις μιλώντας στο εξειδικευμένο διαδικτυακό μέσο Recode.net τη Δευτέρα, απαντώντας επί της ουσίας στις αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι οι φωτογραφίες εκλάπησαν από την υπηρεσία iCloud της εταιρείας.

Η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία FBI επίσης ανακοίνωσε ότι διερευνά πιθανές ποινικές παραβάσεις δια της παραβίασης ιδιωτικών αρχείων.
Δείτε εδώ την πλήρη λίστα των σταρ που έπεσαν θύματα του χάκερ...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: