15.9.14

Τι κρύβει η απόλυση των αδερφών Αυγερινοπούλου ...


...από την Λυμπέραινα... 
«Δώσε όλα όσα μας χρωστάς, να φύγουμε! Και όχι μόνο της νέας εταιρείας. Ολα τα λεφτά! Κι αυτά δηλαδή που μας χρωστάει ο Λυμπέρης. Ολοι ξέρουμε ότι ...
η νέα εταιρεία είναι συνέχεια της παλιάς και πως λεφτά υπάρχουν. Και εμείς είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε αυτό πολύ καλά. Δώσε πρώτα όλη την αποζημίωση, και μετά φεύγουμε...». Κάπως έτσι οι αδερφές Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου απάντησαν στην εκδότρια του Hello, Ελενα Μακρή-Λυμπέρη, σύζυγο του Αντώνη Λυμπέρη, όταν αυτή τους είπε ότι ήρθε η ώρα να της αδειάζουν τη γωνιά.
Πριν από λίγες ημέρες τα γραφεία στο κτίριο του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου, στην Αμαρουσίου - Χαλανδρίου, σείστηκαν από τον καβγά της Λυμπέραινας με την διευθυντρια και την αρχισυντάκτρια του περιοδικού Hello. Αφορμή οι διαφωνίες για την υπερπροβολή κάποιων «επωνύμων» και αιτία η.. 
αντιπαλότητα των εκδοτών με τις αδερφές Αυγερινοπούλου -θεωρούσαν ότι και οι δύο είχαν αυτονομηθεί και έκαναν μόνες το «παιχνίδι» με τους... celebrities που φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού. Αυτό φαίνεται πως δεν το ανεχόταν πλέον η Ελενα Μακρή-Λυμπέρη (κοτζάμ εκδότρια και να την έχουν στην απέξω;) και μετά από έντονο καβγά (ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας) έδειξε την πόρτα της εξόδου στα δύο στελέχη της.
Πάντως οι αδερφές Αυγερινοπούλου φαίνεται πως είναι διατεθειμένες να το παλέψουν... Εξ άλλου έχουν τους περισσότερους celebrities με το μέρος τους. Το επόμενο βήμα είναι η έκδοση ενός περιοδικού αντίστοιχου περιεχομένου. Αλλωστε η τεχνογνωσία και οι κατάλληλες γνωριμίες υπάρχουν...

πηγή zoornalistas.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: