1.9.14

"Έχει φουντώσει το κίνημα «Δεν έχω – Δεν πληρώνω»"...

Λαφαζάνης: Έχει φουντώσει το κίνημα  «Δεν έχω – Δεν πληρώνω»Ο ΕΝΦΙΑ ξεχείλισε το ποτήρι και έτσι τώρα οι πολίτες έχουν φύγει από το κίνημα "Δεν Πληρώνω" και έχουν πάει στο κίνημα "Δεν έχω – Δεν πληρώνω" δήλωσε σε συνέντευξή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας...
σε ραδιοφωνική εκπομπή υπογράμμισε ότι είναι " βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα καταρρεύσει το φθινόπωρο μέσα στα αδιέξοδά της και ένα βασικό θέμα, πάνω στο οποίο μπορούν να αναπτυχθούν κοινωνικές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα είναι το θέμα του απαράδεκτου φόρου, του ΕΝΦΙΑ".

"Πιστεύω ότι είναι πιθανές οι πολιτικές εξελίξεις μέσα στο φθινόπωρο ή τουλάχιστον δεν μπορούν να αποκλειστούν. Βεβαίως, μια ουσιώδης προϋπόθεση γι’ αυτό είναι να έχουμε μια αφύπνιση του κοινωνικού πεδίου και ένα νέο γύρο κοινωνικών αγώνων" πρόσθεσε όμως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ περιέγραψε με μελανά χρώματα την δραματική κατάσταση που έχουν έρθει οι πολίτες τονίζοντας ότι «Ένα σύνθημα υπάρχει πλέον: Δεν έχω-Δεν πληρώνω. Βεβαίως, το κίνημα «Δεν Πληρώνω» είναι ένα μεγάλο κοινωνικό κίνημα κι αυτό, δεν το συζητάμε. Έχουμε να κάνουμε με κάτι αρκετά διαφορετικό, όμως, διότι η επιλογή του «δεν πληρώνω» δεν είναι μία ιδεολογική και πολιτική κατεύθυνση. Είναι ότι ο κόσμος δεν έχει και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και ο ΕΝΦΙΑ ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν σας είπα ότι θα πει ο κ. Τσίπρας «μην πληρώνετε», αλλά δεν έχει να πληρώσει ο κόσμος και πάμε σε ένα μεγάλο κίνημα. Χρειαζόμαστε ένα μεγάλο κίνημα και κινηματικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα διαμορφώσουν το μετά»...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: