5.9.14

Καταγγελία: Τα φασιστικά τάγματα εφόδου "ξαναχτύπησαν"...



... στο Πέραμα...
Ανακοίνωση από το Συντονισμό Αντιφασιστικών Συλλογικοτήτων - Ανοιχτή Συνέλευση Περάματος

Η ανακοίνωση - καταγγελία:

Χθες πραγματοποιήθηκε στο Πέραμα αφισοκόλληση με...
σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για το αντιφασιστικό φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας το Σάββατο 13/9 ώρα 18:00 στο χώρο της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος. Η αφισοκόλληση πραγματοποιήθηκε από περιορισμένο αριθμό ανθρώπων βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική μας ασφάλεια όπως και την ασφάλεια του εγχειρήματός μας.
Σαν να μην έφθανε αυτό σήμερα το πρωί ανακαλύψαμε ότι ο χθεσινός κόπος και η προσπάθεια μας δεν είχε κανένα αποτέλεσμα μιας και όλες αφίσες που βάλαμε ήταν ξεσκισμένες και τα πανό μας δεν υπήρχαν πια. Τα φασιστικά τάγματα εφόδου βγήκαν το βράδυ και μας έδειξαν για άλλη μια φορά ότι το Πέραμα παίζει πρωτεύοντα ρόλο στα σχέδιά τους και ότι δεν περιορίζονται μόνο με την πρόσπαθεια φίμωσης του αντιφασιστικού κινήματος αλλά εξαπλώνονται στα σχολεία και στους εργασιακούς χώρους της πόλης μας. Ήρθε η ώρα να πάρουμε όλοι σοβαρά την περίπτωση του Περάματος ώστε να γκρεμίσουμε το προπύργιό τους.
Επιτέλους η αλληλεγγύη σε αυτόν τον τομέα πρέπει να εφαρμοσθεί στην πράξη και μιας και δεν γνωρίζει όρια και αποστάσεις πρέπει κάποτε να ενσωματώσει δυναμικά στις δράσεις της την πόλη μας.
Καλούμε λοιπόν κάθε συλλογικότητα την Κυριακή 7/9 και ώρα 18:00 στον χώρο της Ανοιχτής Συνέλευσης Περάματος(Φλέμινγκ 92 & Αχιλλέως), έκτακτη συνάντηση για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εμπράκτως πια από εδώ και πέρα . Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη και αναγκαία.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: