11.9.14

Τι σχεδιάζει ο Λυκούδης...

Τι σχεδιάζει ο Λυκούδης "Η βασική πολιτική φιλοδοξία που έχει είναι να δημιουργήσει μία πολιτική οντότητα για να αναθερμάνει τις ελπίδες και το πολιτικό ενδιαφέρον ενός μεγάλου τμήματος της κοινωνίας που...
δε θέλει να ενταχθεί στις λειτουργίες του δικομματισμού" δήλωσε ο Σπύρος Λυκούδης στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή των Μάκη Γεωργίου και Τάκη Χατζή.

Το πρώην στέλεχός της ΔΗΜΑΡ είπε μεταξύ άλλων ότι: «Η σχέση μου με τη ΔΗΜΑΡ είναι σχέση που αγγίζει και τα συναισθήματά μου και την πολιτική μου κρίση».
Σχετικά με την άποχώρησή τους τόνισε ότι: «Αυτή η απομάκρυνση δεν είναι εύκολο πράγμα αλλά είναι μία απομάκρυνση άκρως πολιτική»."

"Η ΔΗΜΑΡ βιώνει μια βαθιά κρίση που έχει σχέση και με τους πολιτικούς της προσανατολισμούς αλλά και με το συντριπτικό εκλογικό αποτέλεσμα" είπε ο Σπύρος Λυκούδης και πρόσθεσε ότι «όταν το πρώην κόμμα μου έπιασε 1%, σημαίνει ότι μπήκε σε μία φάση που με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία θα μπορούσε να ανακάμψει».

Σχετικά με το Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ τον Οκτώβριο είπε ότι «Δυστυχώς, δεν έχει προδιαγραφές Συνεδρίου».

Όσο για το αν σχεδιάζει κόμμα ή κίνηση ο ίδιος δήλωσε:  "Η βασική πολιτική φιλοδοξία που έχει αυτό το κομμάτι της ΔΗΜΑΡ που αποχώρησε είναι να δημιουργήσει ένα πολιτικό χώρο, μία πολιτική οντότητα, για να αναθερμάνει τις ελπίδες και το πολιτικό ενδιαφέρον ενός μεγάλου τμήματος της κοινωνίας που δε θέλει να ενταχθεί στις λειτουργίες του δικομματισμού" και συμπλήρωσε: "Δε θέλουμε να γίνουμε κίνηση που θα παριστάνει τον πολιτικό ταχυδρόμο ανάμεσα στα κόμματα".

"Δεν αποδεσμευτήκαμε από ένα κόμμα για να κάνουμε μεταγραφή" τόνισε.

Τέλος ο Σπύρος Λυκούδης δηλωσε ότι δεν έχει μιλήσει με τον Φώτη Κουβέλη μετά την αποχώρησή του και τεκμηρίωσε γιατί δε θα παραδώσει την έδρα του...
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: