6.9.14

Απαγορευτικό για τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής...



Με ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης απαγορεύει συναθροίσεις και συγκεντρώσεις στο κέντρο της πόλης από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Η ανακοίνωση δεν αφορά στις...
προγραμματισμένες συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ, του ΠΑΜΕ και των λοιπών οργανώσεων αλλά μόνο στην Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr η ανακοίνωση εκδόθηκε προκειμένου να αποτρέψει τα μέλη της Χρυσής Αυγής να συγκεντρωθούν στην πλατεία Ελευθερίας.

Η Αστυνομία θέλει να αποτρέψει τη συνάντηση των μελών της Χρυσής Αυγής με τους υπόλοιπους διαδηλωτές. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι επιτρέπεται η συγκέντρωση των μελών της Χρυσής Αυγής μπροστά στα γραφεία της οργάνωσης στην οδό Καζαντζάκη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας εκδόθηκε χθες το βράδυ. Την ίδια ώρα οι επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη άλλαξαν το μέρος της συγκέντρωσής τους από την πλατεία Ελευθερίας στην οδό Καζαντζάκη.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

"Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, δεν επιτρέπονται για λόγους δημόσιας ασφαλείας και αποτροπής σοβαρής διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πόλης, κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα του Σαββάτου 06 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι και την 06.00 ώρα της Δευτέρας 08 Ιουνίου 2014, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις – συγκεντρώσεις ή πορείες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, που οριοθετείται από τις ακόλουθες οδούς: διασταύρωση οδών Βενιζέλου με Λ. Νίκης – Βενιζέλου – Αγίου Δημητρίου – Λαγκαδά – Αγ. Πάντων – Μοναστηρίου – Ιωάννου Κωλέττη – 26ης Οκτωβρίου – Ναυάρχου Κουντουριώτη – Λ. Νίκης μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Βενιζέλου, καθώς και στο πλακόστρωτο της παραλίας που περικλείεται από τις οδούς Ι. Δραγούμη και Ε. Βενιζέλου.

Από την παραπάνω οριοθετούμενη περιοχή εξαιρείται ο χώρος έμπροσθεν της οδού Καζαντζάκη 4, μέχρι του σημείου που η εν λόγω οδός τέμνεται με την 26ης Οκτωβρίου."

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: