9.9.14

Συνάντηση(;) στο ...αεροδρόμιο...

sam ven

Θα θυμάστε την αποστροφή του λόγου του Ευάγγελου Βενιζέλου από τη ΔΕΘ, πως ό,τι ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς σε επίπεδο φοροελαφρύνσεων, ήταν συμφωνημένο σε επίπεδο κυβέρνησης.
Πότε όμως συμφωνήθηκε; Γιατί από όσο μπορεί να...
θυμηθεί ο Neo, μεταξύ διαπραγμάτευσης των Παρισίων και εξαγγελιών στη ΔΕΘ δεν υπήρξε κάποια συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Και ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ εξήγγειλε ελάχιστα πράγματα μόνο από όσα σχεδίαζε, έχοντας τις προηγούμενες ημέρες ανεβάσει κατά πολύ τον πήχη των προσδοκιών.
 Μήπως λοιπόν, ...υπήρξε συνάντηση; Γιατί, παροικούντες το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενημέρωναν εμπιστευτικά τον Neo ότι το βράδυ της Παρασκευής Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και συμμετέχοντες στην αποστολή των Παρισίων τα έλεγαν στην αίθουσα των VIP επί δίωρο. Ήταν εκεί ακριβώς που θέλησε να μάθει μέχρι πού μπορεί να φτάσει στις εξαγγελίες του ο πρωθυπουργός στον απόηχο του Παρισιού.
 Για την ακρίβεια, αφού του αναλύθηκαν τα αποτελέσματα των επαφών στην γαλλική πρωτεύουσα ρώτησε τους μετέχοντες στην αποστολή τι ρίσκο παίρνει αν ανακοινώσει όσα ήθελε να ανακοινώσει μονομερώς. Η απάντηση ήταν «μεγάλο». Και έτσι, μείναμε στην μείωση του ειδικού φόρου για το πετρέλαιο θέρμανσης...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: