12.9.14

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία από τη δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή...

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία από τη δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή"Τραγούδα τώρα π... από εκεί που είσαι!", φέρεται να είπε μέλος του κόμματος μετά τη δολοφονία Φύσσα...


Νέα στοιχεία από την ογκωδέστατη δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά πρόκειται για...
δυο τηλεφωνικές συνομιλίες στις οποίες ο σωματοφύλακας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Σ. Δ. εμφανίζεται να καταφέρεται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του Παύλου Φύσσα , λίγα μόλις 24ωρα μετά τη δολοφονία του.

Ο Σ. Δ. μιλώντας με τους συντρόφους του αφού βρίζει χυδαία τον νεκρό σχολιάζει τα τραγούδια του λέγοντας : «τραγούδα π… τώρα από εκεί που είσαι».

Μάλιστα, στη δεύτερη συνομιλία ο Σ. Δ. και ένας ακόμη χρυσαυγίτης χλευάζουν την συμμετοχή του Παύλου Φύσσα σε σατιρική εκπομπή λέγοντας: «τώρα θα κάνει εκπομπή από το παράδεισο».

Ο Σ. Δ. , σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συλληφθεί, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία Φύσσα και είχε καταδικαστεί για κατοχή όπλων σε φυλάκιση 2,5 ετών.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο εδώ...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: