3.9.14

Τι θα πει ο Βενιζέλος στο Ζάππειο...

venizelosΣε βαρύ κλίμα πραγματοποιείται το απόγευμα στις 7 στο αίθριο του Ζαππείου η επίσημη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη.
         
Πρόκειται για...
μια εκδήλωση που γίνεται στη σκιά της επεισοδιακής εκδήλωσης της Δευτέρας και των έντονων αποδοκιμασιών κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου από μερίδα υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου.

Σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός θα απουσιάζει στο εξωτερικό, καθώς βρίσκεται στο Λονδίνο προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση της Βασιλικής Τράπεζας της Σκωτίας, ωστόσο το κλίμα εντός Χαριλάου Τρικούπη παραμένει διχαστικό και τεταμένο.


Είναι ενδεικτικό ότι σήμερα, λίγες ώρες πριν την ομιλία Βενιζέλου, ο στενός του συνεργάτης Λεωνίδας Γρηγοράκος τον κάλεσε να διαγράψει τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει και ανήκει στην ιστορία».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα απαντήσει πολιτικά για όσα συνέβησαν στο παρελθόν και ιδίως για την περίοδο της συγκυβέρνησης με τη Ν.Δ. και τον ΛΑΟΣ, ζήτημα που προκάλεσε προχθές τα συνθήματα εναντίον του από οπαδούς του Γιώργου Παπανδρέου.

Πάντως, θα επιχειρήσει να είναι ενωτικός και θα δώσει έμφαση στο μέλλον, στο εγχείρημα της μετεξέλιξης του ΠΑΣΟΚ και της ίδρυσης της Δημοκρατικής Παράταξης.

«Πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι, μόνο μπορεί να μας δώσει προοπτική», θα τονίσει, σύμφωνα με συνεργάτες του, ο κ. Βενιζέλος στην απογευματινή εκδήλωση, παρόντος του Κώστα Σημίτη, ο οποίος θα πάρει τον λόγο, χωρίς όμως να παρέμβει στις παρακμιακές εσωκομματικές εξελίξεις.

Τα 40χρονα του Κινήματος θα γιορταστούν σε χορό διαμαρτυριών, καθώς οι σχολικοί φύλακες που διαμαρτυρήθηκαν το πρωί έξω από τη Χαριλάου Τρικούπη έδωσαν νέο ραντεβού για τις 6.30 απόγευμα στον χώρο του Ζαππείου. Η συνάντηση που είχαν με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δημήτρη Καρύδη, έληξε χωρίς αποτέλεσμα...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: