Δωρεάν διανομή ροδάκινων στο Χαλάνδρι το Σάββατο 
Η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Χαλανδρίου αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της δείχνει τα πρώτα δείγματα γραφής, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι στέκεται αρωγός στα...
προβλήματα των δημοτών και επιχειρεί με κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη να συνδράμει σε ανακουφιστικά μέτρα και λύσεις.
Ξεκινά άμεσα, λοιπόν, το έργο της κοινωνικής συνεισφοράς, αρχής γενομένης με δωρεάν διανομή ροδάκινων, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, στο κτήμα Μαμόπουλου (Αγ. Παρασκευής 86, απέναντι από την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου) από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Η διανομή αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, εκφράζοντας έμπρακτα τη στήριξη του Δήμου Χαλανδρίου στις αδύναμες ομάδες δημοτών και παράλληλα την αλληλεγγύη στους ροδακινοπαραγωγούς της χώρας, που δοκιμάζονται από το εμπάργκο της Ρωσίας επακόλουθο των κυρώσεων της Ε.Ε.
Η διανομή θα γίνει με την εθελοντική συνδρομή των μελών της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Χαλανδρίου "Μαζί να τα Φάμε" και σε συνεργασία με την Οργάνωση Παραγωγών Βελβεντού Κοζάνης "Η Ένωση" μέχρις εξαντλήσεως των προϊόντων.