18.9.14

Χρ. Καραγιαννίδης: "Αποκαλύπτεται με το πιο καθαρό τρόπο...

...η σχέση της ΝΔ με την Χρυσή Αυγή" (ΗΧΗΤΙΚΟ)...

Μιλάει "στο Κόκκινο" ο Χρήστος Καραγιαννίδης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την σημερινή ημέρα μάχης κατά του φασισμού και σχολιάζει τις τελευταίες αποκαλύψεις της σχέσης της ΧΑ με κυβερνητικούς κύκλους.

Δεκανίκι της...
ΝΔ η Χρυσή Αυγή, που σύμφωνα και με τις τελευταίες αποκαλύψεις, γίνεται φανερό ότι υψηλά πολιτικά πρόσωπα στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας υπαγόρευαν μέσω του Μπαλτάκου-Κασιδιάρη τι θα ψηφίζει η Χρυσή Αυγή στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.



Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση της αστυνομίας με την ναζιστική οργάνωση, με την αγαστή συμφωνία της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και σημείωσε ότι όλα πρέπει να έρθουν στο φως καθώς είναι ανάγκη οι φωλιές του φασισμού στην αστυνομία να καταστραφούν.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό άρθρο της ΕΦΣΥΝ, ο άνθρωπος που έλυνε και έδενε στο μέγαρο Μαξίμου μέχρι την αποκάλυψη του βίντεο με τονΚασιδιάρη, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και πρώτος τη τάξει σύμβουλος του πρωθυπουργού, ο πολύς Τάκης Μπαλτάκος δεν περιοριζόταν στις κοινωνικές επαφές και τα κουτσομπολιά με τους χρυσαυγίτες που φιλοξενούνταν σε γραφείο απέναντι από το δικό του.

Οπως αποκαλύπτεται από τα μηνύματα που έστελνε στον Ηλία Κασιδιάρη, ο κ. Μπαλτάκος λειτουργούσε ως άτυπος καθοδηγητής των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και είχε κατορθώσει να λειτουργεί η κοινοβουλευτική ομάδα της ναζιστικής οργάνωσης ως παράρτημα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Μπαλτάκος εμφανίζεται να περνά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και να δίνει εντολές για το πώς θα ψηφίσουν οι χρυσαυγίτες, σε ζητήματα που διαίρεσαν την τότε τρικομματική κυβέρνηση.

Μάλιστα, δεν παραλείπει να επιβραβεύσει τους χρυσαυγίτες για την απαράδεκτη στάση τους μέσα στην αίθουσα της Βουλής, ενθαρρύνοντας τους τραμπουκισμούς τους...
stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: