3.9.14

Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει...




...ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ψυχανάλυση και ο Κουβέλης είναι ένας παρακμιακός αρχηγός, λέει ο Πάγκαλος...
Για όλους και για όλα μίλησε, γι' άλλη μια φορά, ο Θ. Πάγκαλος. Τι είπε? Οπως...
διαβάζουμε στο pontiki.gr:
Το ΠΑΣΟΚ ανήκει στην ιστορία της Κεντροαριστεράς καθώς έχει κλείσει ο κύκλος του, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ψυχανάλυση, υποστήριξε ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην υποψηφιότητα Κουβέλη για την Προεδρία της Δημοκρατίας.  

Μιλώντας στον... ΣΚΑΙ, ο Θόδωρος Πάγκαλος δήλωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει, έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει. Ανήκει πλέον στην Ιστορία της Κεντροαριστεράς και πρέπει να αντικατασταθεί από κάτι άλλο», σημειώνοντας ότι «πρέπει να πάμε σε ηγέτες τάσεων και όποια τάση ψηφιστεί στο νέο κόμμα αυτή να έχει και τον ηγέτη». Ο Θόδωρος Πάγκαλος δήλωσε υπέρ της κυβέρνησης Σαμαρά και υπέρ της συμμετοχής σε αυτήν του Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Όμως δεν πιστεύω ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος μπορεί να ηγηθεί αυτού του καινούργιου που πρέπει να δημιουργηθεί», είπε ακόμα ο Πάγκαλος, συμπληρώνοντας, «πρέπει να πάμε στο νέο, που θα μας έχουν τελειώσει και οι Γιωργάκηδες και οι Βαγγελάκηδες».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θόδωρος Πάγκαλος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «θέλει ψυχανάλυση» καθώς «απ' τη μια θέτουν θέμα ορκωμοσίας και από την άλλη πάει ο Τσίπρας στο Άγιο Όρος», ενώ ανέφερες ακόμη ότι πρόκειται για ένα κόμμα που έχει θέσει τον εαυτό του εκτός θεσμικού πλαισίου.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και στην υποψηφιότητα Κουβέλη για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Είναι σαν να ανοίγεις το ψυγείο και να βρίσκεις μόνο ένα βραστό αυγό και να αναγκάζεσαι να το φας γιατί δεν βρίσκεις τίποτα άλλο», είπε ο πρώην υπουργός, χαρακτηρίζοντας τον Φώτη Κουβέλη «παρακμιακό πολιτικό» και «αρχηγό του μισού κόμματος του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: