13.9.14

Μητρόπουλος: Η τρόικα θα λογοδοτήσει...

Μητρόπουλος: Η τρόικα θα λογοδοτήσει
HXHTIKO...
Τα τρία βασικά πακέτα που θα παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπας στη ΔΕΘ ανάλυσε ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στον  "RealFm 97,8".
Τρία είναι τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν την ...
ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα τον βουλευτή. «Το πρώτο που θα εισηγηθεί είναι ένα πακέτο πλήρες και υλοποιήσιμο και βιώσιμο για την ανόρθωση της πατρίδας.
Το δεύτερο είναι ένα πλέγμα για τα στρώματα άμεσης προτεραιότητας, δέσμη άμεσων μέτρων για τα κοινωνικά στρώματα που έχουν πληγεί
Και το τρίτο και το πλέον δύσκολη –αλλά θα το υποστηρίξει ο πρόεδρος- είναι τα οικονομικά μέσα για την υποστήριξη των μέτρων, είναι οι πόροι και οι μηχανισμοί από πού θα βρει τα χρήματα για να υποστηρίξει κυρίως το δεύτερο πακέτο» είπε ο κ. Μητρόπουλος.
Όσο για το ρόλο που θα έχει η τρόικα αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «η τρόικα θα λογοδοτήσει για το ότι συνέδεσε τον δανεισμό σε ένα κυρίαρχο κράτος με ένα πακέτο που μείωσε την ανάπτυξη γέμισε ανέργους την πατρίδα» ενώ υποστήριξε ότι η εκλογική εντολή πρέπει να είναι νωπή για να τεθεί το ελληνικό ζήτημα διεθνώς: «Όταν σύρετε έτσι η πολιτική κατάσταση με διχογνωμίες μέσα στα δύο συγκυβερνώντα κόμματα δεν υπάρχει ασφάλεια ούτε στους πολίτες ούτε στους επενδυτές».
Ακούστε το ηχητικό, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: