15.9.14

Αερογέφυρα ζωής για τον 46χρονο φίλαθλο...


Με αεροσκάφος τύπου C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που έφθασε στο Ηράκλειο, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, μεταφέρεται στην Αθήνα ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών στον...
αγώνα Ηρόδοτου - Εθνικού, στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Ο 46χρονος, υπέστη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος και εισήχθη στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο. Την ίδια ώρα σε ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου αναφέρονται τα παρακάτω: «Ο ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και γίνεται η αερομετακομιδή του σε Νοσοκομείο των Αθηνών».

Ο πατέρας του 46χρονου ξεσπάει

«Η κατάσταση του γιου μου είναι τραγική» ανέφερε, σύμφωνα με το cretapost.gr, ο πατέρας του 46χρονου φιλάθλου που βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

«Αυτό που μας συνέβη θα πρέπει να κινητοποιήσει τους πάντες και κάποιοι επιτέλους να βάλουν μυαλό. Πρέπει ν’ αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα», επεσήμανε σε δηλώσεις του.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο γιος του ήρθε στο Ηράκλειο για να χαρεί το παιχνίδι:«Ο γιος μου ήρθε στην Κρήτη και το Ηράκλειο για να παρακολουθήσει την ομάδα που αγαπάει και να χαρεί το παιχνίδι. Εμείς σαν οικογένεια έχουμε ιστορία με τον Εθνικό. Τόσο εγώ όσο και οι δύο γιοι μου υπήρξαμε αθλητές στην ομάδα ενώ έχουμε και διοικητική σχέση», υπογράμμισε σχετικά ο πατέρα του 46χρονου.



Ένταση στο νοσοκομείο

Ένταση δημιουργήθηκε στο Βενιζέλειο ανάμεσα στους συγγενείς του θύματος και σε φιλάθλους του Ηροδότου.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι φίλαθλοι του Ηροδότου ζήτησαν συγγνώμη από τους συγγενείς του 46χρονου για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την οργή και την αγανάκτηση των συγγενών του άτυχου φιλάθλου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα φραστικό επεισόδιο.

Το χρονικό...

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε χθες 14/9/2014 και ώρα 17:10 με πλήρη απώλεια συνειδήσεως και σε βαριά γενική κατάσταση στο «Βενιζέλειο». Δια του αξονικού τομογράφου διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Οι παραπάνω διαπιστώσεις προέρχονται από τους ιατρούς του Βενιζελείου Νοσοκομείου, που έχουν εξετάσει τον πάσχοντα, οι οποίοι επίσης βεβαιώνουν τη μη ύπαρξη εμφανών σωματικών κακώσεων. Εξάλλου, σήμερα το πρωί, έλαβε εντολή ιατροδικαστής που εξέτασε τον ασθενή να συντάξει ιατροδικαστική έκθεση, η οποία αναμένεται.

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας ακόμη φίλαθλος του Εθνικού, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Πρόκειται έναν 37χρονο, ο οποίος έχει τραυματισθεί στο κεφάλι. Για τα επεισόδια έχουν συλληφθεί τρία άτομα ηλικίας 22, 24 και 27 ετών που οδηγούνται στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο που φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: