4.9.14

Επαναφορά 13ης και 14ης σύνταξης εξετάζει ο Τσίπρας...

Την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης, των δώρων δηλαδή Χριστουγέννων, Πάσχα και διακοπών, εξετάζει να ...
εξαγγείλει στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες.



Το θέμα έχει συζητηθεί στις κλειστές συσκέψεις κορυφαίων στελεχών με τα οποία ετοιμάζει τις εξαγγελίες του στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας, με τις οριστικές αποφάσεις να λαμβάνονται στη Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, Δευτέρα ή Τρίτη.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις ίδιες διασταυρωμένες πληροφορίες, εξετάζει και εναλλακτικό σενάριο με αναπλήρωση των απωλειών των συντάξεων την περίοδο του Μνημονίου, ακόμα και αν η κοστολόγηση που πραγματοποιείται δεν επιτρέψει την επαναφορά των δώρων. Επαναφορά που παραμένει και το πιθανότερο σενάριο.

Τι απέγινε η λίστα Λαγκάρντ ψάχνει ο Τσίπρας

Τι απέγινε με τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά και άλλες εκκρεμείς υποθέσεις «γνωστές και άγνωστες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στελέχη του, αναζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, με επίσκεψη του Προέδρου του στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί στις 11 το πρωί τις υπηρεσίες του ΣΔΟΕ, προκειμένου να συναντηθεί με την υπηρεσιακή και πολιτική ηγεσία του, ενώ αμέσως μετά θα προβεί σε δηλώσεις, ίσως και στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

«Η λίστα Λαγκάρντ αλλά και άλλες υποθέσεις θα εξερευνηθούν μέχρι το τέλος. Παράλληλα, δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξουν εκβιασμοί πριν από τις κάλπες» δήλωνε χθες το βράδυ εκ των κορυφαίων πηγών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στις 4 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντήσει στην Κουμουνδούρου τους Δημάρχους και Περιφερειάρχες που υποστηρίχθηκαν -και- από τις δυνάμεις της αριστεράς, προκειμένου -όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση- να ανταλλάξουν απόψεις για τα άμεσα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: