1.8.14

Άδωνις: «Τους εργάτες στη Μανωλάδα τους τραυμάτισαν Ufo»...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιδεικνύει τις νέες ατράνταχτες αποδείξεις για την αθωώτητα όσων κατηγορήθηκαν άδικα ότι επιτέθηκαν στους μετανάστες εργάτες
Με νέες αδιάσειστες αποδείξεις, επανέρχεται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να στηρίξει την αθωωτική απόφαση για την επίθεση εναντίον των εργατών στη Μανωλάδα.
Μια εικόνα που δείχνει...
καθαρά έναν υπτάμενο δίσκο να εξαπολύει επίθεση εναντίον των εργατών, έδειξε κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Άδωνις Γεωργιάδης, θέλοντας έτσι να κατατροπώσει όσους αμφισβήτησαν την επιχειρηματολογία του για τα «σκάγια-καμικάζι».
Ως γνωστόν, ο κ. Γεωργιάδης, είχε υποστηρίξει σε προηγούμενη τηλεοπτική εμφάνισή του, ότι οι τραυματισμοί των εργατών προήλθαν από σκάγια που έπεσαν έπειτα από πυροβολισμούς των επιστατών στον αέρα.

Η τοποθέτηση αυτή, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, δεδομένου ότι αν ίσχυε η θεωρία του πρώην υπουργού για τα «σκάγια-καμικάζι», πρώτον, οι εργάτες θα είχαν τραυματιστεί στο κεφάλι και στους ώμους και δεύτερον, η Κρήτη και άλλα μέρη που συνηθίζουν να ρίχνουν μπαλωθιές με καραμπίνες, θα είχε ήδη ξεκληριστεί.
Όμως όλα αυτά τα επιχειρήματα καταρρίπτονται από τα νέα στοιχεία: Όπως φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία, ο ιπτάμενος δίσκος έχει αρχίσει ήδη να επιτίθεται εναντίον των εργατών, που άδικα στρέφονται εναντίον των εργοδοτών-ευεργετών τους.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, δεν αποκλείεται η ίδια η παρουσία του ιπτάμενου δίσκου, να δημιούργησε τέτοια μαγνητικά πεδία, ώστε τα σκάγια να έπεσαν από τον ουρανό με υπερφυσική ταχύτητα ικανή να τραυματίσει τους εργάτες

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: