1.8.14

Χάσαμε τον Μουρούτη! Stop..




Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι ο μέχρι πρότινος κολλημένος στο τουίτερ και στο φέισμπουκ συνεργάτης του πρωθυπουργού, γνωστός για τους τσακωμούς του στο διαδίκτυο, δεν κάνει πια τόσο αισθητή την παρουσία του στα σόσιαλ μήντια. Τι έχει συμβεί;

Το ...
αναμενόμενο: ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Γιώργος Μουρούτης, παρότι όχι μόνο πίστευε όσα έγραφε, αλλά εξέφραζε πραγματικά την πολιτική του Μεγάρου Μαξίμου, έκανε το λάθος να γράφει και αυτά που …δεν λέγονται. Και μάλιστα όχι μια και δυο φορές , αλλά συνέχεια. Ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού απειλούσε ανοιχτά δημοσιογράφους, (ποιος δεν θυμάται τις απειλές προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ που τους αποκαλούσε παπαγαλάκια και τους προειδοποιούσε για το τι τους περίμενε; ) πολίτες που εξέφραζαν διαφορετικές απόψεις, ενώ ήταν ιδιαίτερα εριστικός και προκλητικός με έναν τρόπο που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε ξαναδεί από εκπρόσωπο τύπου πρωθυπουργού. Ότι και αν «μαγείρευαν» οι προηγούμενοι , φρόντιζαν η δημόσια εικόνα τους να είναι χαμηλών τόνων για να μην προκαλούν. Ο Γιώργος Μουρούτης έκανε ακριβώς το αντίθετο, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε μία περσόνα των σόσιαλ μήντια που θύμιζε περισσότερο επώνυμο τρολ .

Δεν ήταν λίγοι όσοι από νωρίς –πιο μετρημένα στην αρχή, πιο έντονα στη συνέχεια, επισήμαιναν στον πρωθυπουργό ότι ο συνεργάτης του τον εκθέτει. Ο Αντώνης Σαμαράς, παρότι τον κατσάδιαζε πολύ συχνά για τα πάντα, του πρόσφερε κάλυψη, καθώς ο Γ. Μουρούτης ήταν από τα λίγα πιστά του πρόσωπα, που όπως συνηθίζει να λέει «είχε μαζί του από τα χρόνια της πολιτικής ερήμου».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: