16.8.14

Σαν… Champions League...

Σαν… Champions League
Τεστ επιπέδου Champions League, αλλά και πρόβα τζενεράλε εν όψει πρωταθλήματος είναι το αποψινό φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε «Σουκρού Σαράτσογλου».
Ένα...
πολύ καλό τεστ αποτελεί για τον Ολυμπιακό το αποψινό φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (21:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr).

Δεν πρόκειται απλώς για την πρόβα τζενεράλε εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τη Νίκη Βόλου το άλλο Σάββατο, αλλά κι ένα φιλικό επιπέδου Champions League. Μπορεί η «Φενέρ» να μην αγωνίζεται στην Ευρώπη λόγω τιμωρίας, αλλά πρόκειται για την πρωταθλήτρια Τουρκίας και μια ομάδα με τεράστιο μπάτζετ, σπουδαία ονόματα και μια «καυτή» έδρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με παίκτες όπως οι Ντιέγκο, Μπρούνο Άλβες, Εμανουέλ Εμενίκε, Μούσα Σο, Πιέρ Γουεμπό, Ντιρκ Κάουτ, Ραούλ Μεϊρέλες και Κριστιάν (ανέτοιμος είναι ο Κάντλετς), αλλά και τους Τούρκους διεθνείς Βολκάν, Εμρέ και Σελτσούκ.

Ο Μίτσελ δεν θα παρατάξει ακριβώς την ομάδα που προορίζει για τα μεγάλα παιχνίδια του Champions League. Κι αυτό γιατί θα λείπουν παίκτες που λογίζονται βασικοί, όπως οι Μανιάτης και Τσόρι, αλλά και ο Μανωλάς που ακόμη «αιωρείται» αν θα πωληθεί ή όχι.

Όσο για τη σύνθεση, δεδομένης της απουσίας των Σιόβα και Μανωλά, όλα δείχνουν πως Αμπιντάλ και Αβραάμ θα είναι τα στόπερ, ενώ ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα και Εντινγκά αμυντικό χαφ. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Σαλίνο και Ομάρ διεκδικούν τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ Μαζουάκου και Χολέμπας (που επίσης είναι πιθανό να πωληθεί) αυτή του αριστερού. Για τις θέσεις των μέσων και των ακραίων οι επιλογές είναι πολλές, ενώ για την κορυφή της επίθεσης υπάρχουν Σαβιόλα και Διαμαντάκος.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χολέμπας, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: