13.8.14

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζονται για "θερμό" Φθινόπωρο...

Κατακόρυφα αναμένεται να ανεβάσει τους αντιπολιτευτικούς του τόνους ο ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Τα κορυφαία στελέχη θα...
βρίσκονται στις θέσεις του στις 20 Αυγούστου προκειμένου να αρχίσει ο σχεδιασμός για την ΔΕΘ και την επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Στην Κουμουνδούρου δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς εκεί ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει το σχέδιο του κόμματός του που στόχο έχει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Δεν αποκλείεται στις αρχές Σεπτεμβρίου να πραγματοποιηθούν και περιοδείες στην περιφέρεια προκειμένου να συζητήσουν με τους πολίτες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, όπως οικονομικά και φορολογικά θέματα αλλά και ζητήματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους.

Ενδεικτικά ήταν τα όσα είπε ο Π. Λαφαζάνης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει άνοιγμα στην πλειοψηφία που πλήττεται από τα μνημόνια και την τρόικα», τόνισε και προέβλεψε ότι το φθινόπωρο θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην κοινωνία που θα οδηγήσουν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Στην Κουμουνδούρου είναι σχεδόν πεπεισμένοι ότι η κυβέρνηση δεν θα αντέξει και θα αναγκαστεί να προσφύγει στην λαϊκή ετυμηγορία, γι' αυτό και ετοιμάζονται για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών.

Παράλληλα, υποστηρίζουν πως οι δύο κυβερνητικοί εταίροι δεν θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τους 180 βουλευτές που απαιτούνται για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Το φθινόπωρο θα είναι ιδιαιτέρως «θερμό» για την κυβέρνηση υποστηρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα υπάρχει άμεση απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως ήταν η επιστολή που έστειλε ο Π. Σκουρλέτης στο ΕΣΡ για το νομοσχέδιο στα ΜΜΕ.

Ο Βαγγέλης Αποστόλου σήκωσε από την πρώτη στιγμή τους αντιπολιτευτικούς τόνους για το ρωσικό εμπάργκο.

«Οφείλει άμεσα η Κυβέρνηση να δεσμευτεί για όλη την αποζημίωση, ακόμη και με εθνικούς πόρους των παραγωγών και όλων των εμπλεκομένων στο συγκεκριμένο κύκλο εργασιών» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσαν ερώτηση με αφορμή την υπολειτουργία των προνοιακών ιδρυμάτων λόγω καθυστέρησης στην χρηματοδότηση, ενώ ο Δ. Στρατούλης κάλεσε την κυβέρνηση να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ για τη μονομερή προσφυγή των συνδικάτων στη διαιτησία...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: