2.8.14

Οι δύο όψεις...




Η φωτο με τη Σίσσυ Χρηστίδου που τράβηξε το Enimerosi24 στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, αποκαλύπτει περίτρανα τη μούφα που μας πλασάρουν οι εγχώριοι celebrities (ο God να τους κάνει)! Και εξηγούμαστε…
Αποκάλυψη
Πριν λίγες μέρες ήταν...
που έκανε το γύρο του διαδικτύου (ξέρετε του ελαφρολαϊκού) selfie τής πρώην presenter στο σπίτι της, με τους βαρύγδουπους τίτλους «πιο αδύνατη από ποτέ» κτλ. Top model! Και ιδού ο πραγματικός παπαρατσικός φακός που την διαψεύδει. Διότι και τα πιασιματάκια της τα έχει και τα μπρατσάκια της, όπως κάνετε watch, τα διαθέτει και τα everything!

Οι δύο όψεις
Απελπισία
Και δεν είναι η μόνη βέβαια. Κάθε άλλο! Καθημερινά όλοι οι απεγνωσμένοι να δουν τη φάτσα τους στα blogs, κάθονται και στήνονται μπροστά στο κινητό τους, επεξεργάζονται για ώρες μια φωτο να την κάνουν εντυπωσιακή και τη μπουμπουνάνε μετά στα social media ως και καλά, αυθόρμητη, της στιγμής, ανέμελη!
Δημοσιογραφία made in Greece
Ποιον δουλεύουν βρε guys μου. Βασικά, ο ένας τον άλλον! Διότι την αλυσίδα τής μούφας έρχονται να συμπληρώσουν οι… δημοσιογράφοι (εδώ γελάμε) που αναπαράγουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που ανεβάζουν οι σελεμπριτούδες σωρηδόν. Διότι πώς να γεμίσουν τις σελίδες τους; Λεφτά δεν υπάρχουν να πάρουν κάνα επαγγελματία της προκοπής να κάνει κάνα ρεπορτάζ, προσλαμβάνουν ένα κάρο πιτσιρίκια αμόρφωτα κυρίως, τους δίνουν κάτι ψίχουλα (στην καλύτερη των περιπτώσεων) και βγαίνει η δουλειά. Ελληνικό διαδίκτυο!
Οι δύο όψεις
(Πηγή φωτο: HELLO/OK)
Χωρίς λόγια
Πιάνοντας το εν λόγω θέμα, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στη φωτογράφιση που κυκλοφόρησε τελευταία, της Ναταλίας Γερμανού! Μπροστά της guys η Ζιζέλ, δεν βλέπεται! Ούτε να τη φτύσεις!
Το volume εσείς για ωραίο songάκι να ισιώσουμε και αμπάχα μπούχα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

"Opinions"  (enimerosi24.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια: