2.8.14

Πρωταθλητής στα ρουσφέτια, ο Μιχαλολιάκος...




Μαθαίνουν γρήγορα οι ευαγγελιστές της πολιτικής «κάθαρσης», καθώς τα ρουσφέτια και οι προσλήψεις από βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως έγιναν καθημερινότητα για το ακροδεξιό κόμμα.
Όπως...
αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής» με προεξάρχοντα τον προφυλακισμένο, πλέον, αρχηγό, Νίκο Μιχαλολιάκο οι βουλευτές της ΧΑ τοποθετούν «δικά τους παιδιά» σε θέσεις εντός Βουλής και, εσχάτως, στο Ευρωκοινοβούλιο.
Πρωταθλητής αναδεικνύεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος έχει βρει δουλειά σε ουκ ολίγους συγγενείς του, ενώ το τελευταίο ρουσφέτι ήταν η λογίστρια της Χρυσής Αυγής.
Η Ελένη Ζαρούλια, από την πλευρά της, τοποθέτησε στο γραφείο της την σύζυγο του Χρήστου Παππά, ενώ, ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει στο γραφείο του δύο συγγενείς του μεγάλου αρχηγού και ο Νίκος Μίχος άλλους τόσους.
Ο Γιώργος Γερμενής στο γραφείο του στη Βουλή απασχολεί τη σύζυγο του δικηγόρου της Χρυσής Αυγής.
Σημειωτέον ότι ήδη οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν προβεί σε ανάλογες κινήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο ετοιμάζοντας να διορίσουν, μάλιστα, ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του κόμματος που πρωταγωνίστησε σε επεισόδια με άγριο ξύλο έξω από το Εφετείο Αθηνών με αστυνομικούς και φωτορεπόρτερ.
Επιπλέον, ο Γιώργος Επιτήδειος προσέλαβε την κόρη του Λευτέρη Συναδινού, Θεοδότα. Ομως, για να μη γίνει εντελώς προκλητικό, συμφώνησαν, και την κόρη του κ. Επιτήδειου, Μάρθα, δεν την προσέλαβε ο κ. Συναδινός, αλλά ο τρίτος εκ των ευρωβουλευτών του κόμματος Λάμπρος Φουντούλης.
Στους διαδρόμους των Βρυξελλών ψάχνουν τώρα όλοι να ανακαλύψουν ποιον συγγενή, φίλο ή συνεργάτη του κ. Φουντούλη προσέλαβε ο κ. Συναδινός, ώστε να είναι ολοκληρωμένη και ισορροπημένη η απίστευτη τριγωνική σχέση που σκαρφίστηκαν οι απίθανοι ευρωβουλευτές.
Και για να μη μείνει παραπονεμένο και το κόμμα και ίσως για να μην αρχίσουν οι εσωκομματικές γκρίνιες, προσέλαβαν και δύο στελέχη που ήταν υποψήφιοι ευρωβουλευτές: ο κ. Επιτήδειος τον Κωνσταντίνο Μποβιάτσο και ο κ. Φουντούλης τον Αλέξανδρο Λύρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: