19.8.14

Αχ, Ραχήλ...

Από τη σελίδα της κ. Μακρή στο facebook
«Επειδή λαμβάνω συνεχώς μηνύματα αγωνίας από πολίτες που φοβούνται μεθόδευση στην Αμφίπολη. Επειδή οι γερμανοί φίλοι μας αγαπούν τις αρχαιότητες και μας έχουν κατακλέψει...»
...«Ως εκπρόςωπος του έθνους καλώ την...

υπεύθυνη αρχαιολόγο Αικατερίνη Περιστέρη και την επιστημονική κοινότητα των αρχαιολόγων, να προφυλάξουν τα ευρήματα από κάθε ύποπτη προσπάθεια, ακόμη και με παραβίαση εντολών υπουργών και του ίδιου του πρωθυπουργού. Σε περίπτωση που υπάρξουν ύποπτες κινήςεις να ενημερώσουν τους βουλευτές του αντιμνημονιακού τόξου και τους αρχηγούς των κομμάτων.»
Και σε περίπτωση πυρκαγιάς να τηλεφωνήσουν σε αντιμνημονιακό πυροσβέστη, συμπληρώνω εγώ. Αν έχετε λογαριασμό στο facebook, δεν μπορεί, θα το έχετε διαβάσει σε πλήρη ανάπτυξη, όλο και κάποιος θα το κοινοποίησε από τη σελίδα της Ραχήλ Μακρή. Διότι η εκπρόσωπος του έθνους επαγρυπνεί. Το επόμενο βήμα της θα είναι να καταγγείλει διεθνή συνωμοσία στην περίπτωση που δεν βρεθεί ο Μέγας Αλέξανδρος (ή η γοργόνα) μέσα στον τάφο. Μεταξύ μας, δεν θα είναι η μόνη. Ήδη κάποιοι συμπολίτες μας συζητούν το ενδεχόμενο αποσιώπησης των ευρημάτων της Αμφίπολης, προκειμένου να μην αναπτερωθεί το εθνικό φρόνημα. Αλλά ακόμα και αν ο νεκρός είναι σπουδαίος, μετά κάποιοι θα υιοθετήσουν το αίτημα να τελεστεί τρισάγιο στο μνήμα. Και επειδή δεν βγαίνει άκρη με αυτά, ας δούμε μερικές ακόμα αναρτήσεις της Ραχήλ Μακρή. Την «κατάσταση της», που λέει και το Facebook.
Μέχρι να γεννηθεί το νέο πολιτικό σύστημα θα κυβερνούν τα τέρατα. Καλό ξημέρωμα σε όλους.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι η πολιτική της τρόικας στοχεύει ακριβώς στο να δημευτεί αυτή η περιουσία και να είμαστε πλέον ενοικιαστές στα σπίτια μας.
Όσο αναζητείτε ορισμένοι τον ηγέτη για να σηκωθείτε από τον καναπέ , αυτά τα άχρηστα σακιά κόκαλα θα αποφασίζουν για το μέλλον σας και θα σας δουλέυουν.
Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες με την κα Μακρή να σέρνει τον χορό σε πανηγύρια του νομού Κοζάνης. Η κα Μακρή εκλέγεται στην Κοζάνη. Και εδώ οι αριθμοί κάνουν ένα χαριτωμένο παιχνίδι. Με τους σταυρούς που βγαίνεις βουλευτής στην Κοζάνη, δεν βγαίνεις ούτε δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα. Η Ραχήλ Μακρή πρώτευσε μεταξύ των υποψηφίων ΑΝ.ΕΛ., λαμβάνοντας 2.394 σταυρούς. Δεύτερος ήρθε ο κ. Σωτήρης Αβδελίδης με 2.156 σταυρούς. Δεν ξέρω τι είναι και τι κάνει ο κ. Αβδελίδης. Ξέρω ότι για 238 σταυρούς στην Κοζάνη η κα Μακρή έχει την ευκαιρία να συνεπαίρνει το πανελλήνιο. Να το ανεβάζει, μαζί της, στα κάγκελα της ΕΡΤ, να του φωτίζει φόβους και να του συστήνει εχθρούς-κυρίως αυτό. Αλλά πάνω από όλα, ως εκπρόσωπος του έθνους, διαφυλάττει τα ιερά, τα όσια και τα αρχαία. Αν δεν έλειπε (γιατί άραγε;) η κεφαλή της σφίγγας στην είσοδο του τάφου θα βλέπατε καλά σε ποια μοιάζει.

Κώστας Γιαννακίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: