7.8.14

Σοκ: Πετούν τα πτώματα των θυμάτων του Έμπολα στους δρόμους...

ebola11

ΦΩΤΟ...
Το απόλυτο σοκ! Δεκάδες άψυχα κορμιά ανθρώπων που πέθαναν από τον θανατηφόρο ιό Έμπολα πετιούνται στους δρόμους της Λιβερίας. Ξεπέρασαν...
τους 900 οι νεκροί από τον ιό στη Δυτική Αφρική. Στην Ισπανία ο ιεραπόστολος που μολύνθηκε από τη νόσο.
Κατατρομαγμένοι οι συγγενείς των νεκρών του Έμπολα, τους αφήνουν να σαπίσουν μπροστά στα μάτια των περαστικών και των μικρών παιδιών. Σύμφωνα με την Daily Mail, με αυτό τον τρόπο, οι συγγενείς ελπίζουν ότι θα αποφύγουν να τεθούν σε καραντίνα από τις αρχές, καθώς βλέπουν τους θαλάμους απομόνωσης του Έμπολα ως παγίδες θανάτου, υποστηρίζουν αξιωματούχοι. Ο θανατηφόρος ιός, που μπορεί να προκαλέσει ανυπόφορους πόνους και αιμορραγία από τα μάτια και το στόμα, έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 900 ανθρώπους σε όλη τη Δυτική Αφρική.
ebola2
Την περασμένη εβδομάδα, η κυβέρνηση της Λιβερίας ανακοίνωσε μια σειρά από σκληρά μέτρα για τη συγκράτηση της νόσου, συμπεριλαμβανομένων το κλείσιμο των σχολείων, την επιβολή καραντίνας στα σπίτια των θυμάτων και τον εντοπισμό των φίλων και των συγγενών τους. Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποφύγουν την καραντίνα που διέταξε η κυβέρνηση, οι οικογένειες της Λιβερίας εγκαταλείπουν τα σώματα των αγαπημένων τους προσώπων αντί για να τους αναφέρουν στους κυβερνητικούς υπαλλήλους.
ebola3

Δεν υπάρχουν σχόλια: