9.8.14

Προβάρει τα «ερυθρόλευκα»...

Προβάρει τα «ερυθρόλευκα»
Τη μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση έψαχνε εδώ και αρκετό καιρό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενισχύοντας παράλληλα αισθητά το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού.

Τελικά ο Ιμπραΐμ Αφελάι είναι...
ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ένας παίκτης που συζητηθεί στις επαφές του Μίτσελ με τον Λουίς Ενρίκε.

Ο Ισπανός προπονητής των Πειραιωτών διατηρεί άριστες σχέσεις με τον συνάδελφό του στην Μπαρτσελόνα, όπου δεν υπολογιζόταν ο Ολλανδός εξτρέμ.

Το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είχε ακουστεί, χωρίς οι πρωταθλητές Ελλάδας να σχολιάσουν το παραμικρό. Μετά την ενημέρωση από πλευράς Ενρίκε στον 28χρονο άσο, οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν αστραπιαία για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ενώ υπάρχει η πληροφορία ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και απλώς δεν τον υπολόγιζε ο Καταλανός κόουτς.

Δέλεαρ για τον διεθνή άσο (44 συμμετοχές) αποτελεί η συμμετοχή στο Champions League και η επιστροφή στην εθνική της πατρίδας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αφελάι θα φτάσει στην Ελλάδα το μεσημέρι, θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο (μπορεί να είναι 1+2). Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, υπολογίζεται ότι θα είναι περισσότερα 1 εκατ. ευρώ.

Και φορ… κανόνι

Εκτός από τις επαφές για τον Ολλανδό εξτρέμ, στον Ολυμπιακό συνεχίζουν την αναζήτηση για την απόκτηση ενός επιθετικού. Από χθες αποτελεί παρελθόν ο Παπάζογλου που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, και πλέον υπάρχουν ως καθαρόαιμοι σέντερ φορ ο Διαμαντάκος και ο Σαβιόλα.

Από τη διοίκηση δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, με την υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου να παραμένει πάντα ανοιχτή. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν φήμες για τον Γκουιντέτι της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για τον Νιάνγκ της Μίλαν. Παράλληλα, στο προσκήνιο παραμένει και ο Ζόνας της Βαλένθια.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: