19.8.14

"Επικοινωνιακές σκοπιμότητες στις εξαγγελίες για φοροελαφρύνσεις"...

ΔΗΜΑΡ: Η χώρα χρειάζεται άμεσα ανασχεδιασμό της φορολογικής πολιτικής...


Τη θέση ότι "οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για φοροελαφρύνσεις υπακούουν σε επικοινωνιακές σκοπιμότητες" εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ...
η ΔΗΜΑΡ, " κυβέρνηση, αφού εξάντλησε τα όρια της φοροδοτικής ικανότητας των πολιτών με την επιβολή δυσβάσταχτων, άδικων και πολλές φορές ακραίων φόρων – τύπου ΕΝΦΙΑ- τώρα επιχειρεί να παραπλανήσει τους φορολογούμενους με παλαιοκομματικά τεχνάσματα και υποσχεσεολογίες".

Στην ανακοίνωση προστίθεται ακόμη ότι οι εξαγγελίες για μελλοντικές φοροελαφρύνσεις "δεν υπηρετούν το συμφέρον των πολιτών, αλλά επικοινωνιακές και πολιτικές σκοπιμότητες. Η κυβέρνηση εξακολουθεί με τις πολιτικές της να θέτει στο περιθώριο τους οικονομικά αδύναμους, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι η χώρα χρειάζεται άμεσα ανασχεδιασμό της φορολογικής πολιτικής".

Η ΔΗΜΑΡ "έχει κατ΄ επανάληψη επισημάνει την ανάγκη μιας ριζικής φορολογικής μεταρρύθμισης, που θα έχει προτεραιότητα την πάταξη της φοροδιαφυγής, την απλοποίηση του συστήματος και την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης"...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: