14.8.14

"Το ΠΑΣΟΚ κάνει κοινωνική πολιτική"...

«Το ΠΑΣΟΚ κάνει κοινωνική πολιτική» και οι άλλοι τα λάθη
... και οι άλλοι τα λάθη...

Το ΠΑΣΟΚ κάνει κοινωνική πολιτική και επειδή κάνει κοινωνική πολιτική κατάφερε, δεν λέει αν συνάντησε δυσκολίες για να το καταφέρει, ώστε ...
τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου που κατέχουν ακίνητα που χρησιμοποιούνται για εκπαιδευτικούς, μορφωτικούς και κοινωφελείς σκοπούς, να απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ.

Μάλιστα σε ανακοίνωσή του αναφέρει και το εφάδιο του νόμου.

Πρόκειται για το άρθρο 3, παρ. 1, εδάφιο ε΄ του Ν. 4223/2013.

Αυτή η ανακοίνωση βγήκε με αφορμή την αποκάλυψη του προέδρου του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστα Γιαννόπουλου ότι ο σύλλογος πρέπει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ… 94.996,52 ευρώ.

Για αυτό τονίζει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του ότι «αν τέθηκε ζήτημα ΕΝΦΙΑ στο «Χαμόγελο του Παιδιού» θα πρόκειται περί λάθους που, όπως και αν προέκυψε, πρέπει να διορθωθεί».

Το θέμα είναι ότι ετέθη θέμα ΕΝΦΙΑ και μάλιστα από το υπουργείο της κυβέρνησής του.

Αν λοιπόν υπάρχει αυτός ο νόμος που αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σημαίνει ότι κάποιοι μέσα από το υπουργείο Οικονομικών καταπατούν τους νόμους του κράτους και άρα θα πρέπει να αποπεμφθούν.

Όμως αυτό δεν το ζητάει το ΠΑΣΟΚ.

Το θέμα όταν συμμετέχεις σε μια κυβέρνηση δεν είναι απλώς να ψηφίζεις τους νόμους αλλά κια να επιβλέπεις την εφαρμογή τους σε όλα τα στάδια κια να τιμωρείς έτσι κι αλλιώς όσους παρανομούν.

Ας το κάνουν!...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: