10.8.14

Ρώτησε Τσάβι-Πουγιόλ, για Αφελάι...

Ρώτησε Τσάβι-Πουγιόλ για Αφελάι

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την επισημοποίηση της σπουδαίας μεταγραφής του Ιμπραΐμ Αφελάι στον Ολυμπιακό. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής πέρασε...
με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, συμφώνησε σε όλα με τους "ερυθρόλευκους" για το συμβόλαιό του και είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά.
Αυτός που εισηγήθηκε την απόκτηση του Αφελάι ήταν ο Μίτσελ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει εξαιρετική άποψη για τον παίκτη όμως, προτού εισηγηθεί στη διοίκηση την εν λόγω μεταγραφή έκανε την απαραίτητη προεργασία αξιοποιώντας τις γνωριμίες του στην Μπαρτσελόνα. Αρχικά, ο Ισπανός προπονητής ρώτησε τον Λουίς Ενρίκε και ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" τον διαβεβαίωσε πως όλο αυτό το διάστημα ο Αφελάι συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του.
Εν συνεχεία ο Μίτσελ απευθύνθηκε στις δύο... σημαίες της Μπαρτσελόνα, Τσάβι και Πουγιόλ και σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday" οι πολύπειροι ποδοσφαιριστές του απάντησαν: «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και μπορεί να παίξει αμέσως».
Σίγουρος πλέον για την αγωνιστική κατάσταση του Αφελάι, ο Μίτσελ έκανε την εισήγησή του στη διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία με τη σειρά της έκανε όλες τις ενέργειες για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: