12.8.14

Λόγια συγκίνησης διασήμων για το θάνατο του Γουίλιαμς...

Λόγια συγκίνησης διασήμων για το θάνατο του ΓουίλιαμςΣυγκλονισμένος είναι ο κόσμος του θεάματος για τον θάνατο του Ρόμπιν Γουίλιαμς και δεκάδες διάσημοι είχαν να γράψουν δύο λόγια για τον αγαπημένο ηθοποιό που μέσα από τους ρόλους του σκόρπιζε γέλιο και...
συγκίνηση.

Συγκλονισμένος από το άκουσμα της είδησης ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς ήταν εκφωνητής, γιατρός, τζίνι, νταντά και πολλά άλλα... Ήταν όμως μοναδικός. Έφτασε στη ζωή μας ως εξωγήινος και κατέληξε να αγγίξει κάθε στοιχείο της ανθρώπινης ψυχής. Μας έκανε να γελάσουμε. Μας έκανε να κλάψουμε. Πρόσφερε το ανεξάντλητο ταλέντο του με γενναιοδωρία σε όλους όσοι το χρειάζονταν περισσότερο. Από τα στρατεύματά μας στο εξωτερικό, μέχρι τους περιθωριοποιημένους ανθρώπους των δρόμων. Η οικογένεια Ομπάμα εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια Ουίλιαμς, τους φίλους και όλους όσοι βρήκαν φωνή, χάρη στον Ρόμπιν Γουίλιαμς».

«Ράγισε η καρδιά μου. Ο Ρόμπιν ήταν μία όμορφη, ευγενική ψυχή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του» (Μίνι Ντράιβερ)

«Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έκανε τον κόσμο να γελά και να σκέφτεται. Θα το θυμάμαι και θα το τιμώ αυτό. Ένας σπουδαίος άνθρωπος, καλλιτέχνης και φίλος. Θα μου λείψει απεριόριστα» (Κέβιν Σπέισι)

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο συγκλονισμένος από την απώλεια του Ρόμπιν Γουίλιαμς. Ενα μεγάλο ταλέντο, συνεργάτης, μία ευγενική ψυχή» (Στιβ Μάρτιν)

«Δεν μπορώ να πιστέψω την είδηση για τον Ρόμπιν Γουίλιαμς. Έδωσε τόσα σε τόσο πολύ κόσμο. Είμαι συντετριμμένη» (Έλεν ντε Τζενέρις)

«Gooood morning Vietnam! It's 0600 hours. What does the "O" stand for? O my God, it's early», χρησιμοποιώντας την αξέχαστη καλημέρα του «Κρονάουερ» αποχαιρέτισε μέσω Twitter τον Ρόμπιν Γουίλιαμς η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία.
«Τζίνι, είσαι ελεύθερος» (Ακαδημία Κινηματογράφου)

«Όχι! Ρόμπιν Γουίλιαμς ήσουν τόσο αγαπητός» (Μία Φάροου)

«Τόσο θλιμμένος για τον Ρόμπιν. Η σκέψη μου και η καρδιά μου στην οικογένειά του» (Τιμ Άλεν)

«Συνταρακτικά νέα για τον Ρόμπιν Γουίλιαμς. Ας αναπαυθεί η ψυχή του εν ειρήνη» (Ριάνα)..
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: