11.8.14

Παντρεύονται Ράπτη- Γιώρκας...

Οχι μόνο δεν κρύβονται, αλλά μιλούν ακόμη και σε τηλεοπτικές εκπομπές για τον έρωτά τους! Ελενα Ράπτη και Λούκας Γιώρκας διανύουν την καλύτερη περίοδο της κοινής τους ζωής, είναι πλέον απόλυτα απελευθερωμένοι, κυκλοφορούν διαρκώς και παντού μαζί στη Θεσσαλονίκη, ενώ εδώ και λίγους μήνες ουσιαστικά...
μένουν μαζί στο διαμέρισμα της πανέμορφης πολιτικού, στην καρδιά της πόλης, αν και... τυπικά ο τραγουδιστής έχει νοικιάσει ένα μικρό σπίτι στα ανατολικά.

Η δημόσια εξομολόγηση του Λούκα για την Ελενα Ράπτη πριν από περίπου έναν μήνα, αλλά και η... απάντηση της βουλευτού -πάλι μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης-, ότι «ο Λούκας με εξέπληξε ευχάριστα, αλλά θέλω να πω ότι από τη δική του στάση και συμπεριφορά εγώ παίρνω μαθήματα», φανερώνουν πλέον σε όλους αυτό που οι στενοί φίλοι του ζευγαριού εδώ και λίγο χρονικό διάστημα γνωρίζουν.

Οι δυο τους σχεδιάζουν να κάνουν αμέσως το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς, όπως εκμυστηρεύονται στους δικούς τους ανθρώπους, είναι σίγουροι και νιώθουν έτοιμοι να φτιάξουν μια όμορφη οικογένεια. Τόσο ο Κύπριος τραγουδιστής, που προέρχεται από μια αγαπημένη οικογένεια, όσο και η Θεσσαλονικιά πολιτικός, που επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, έχουν καταλήξει στο να προχωρήσουν δίχως αναστολές στον γάμο.

«Κανείς από τους δύο δεν βιάζεται, όμως δεν βλέπουν αυτή τη σχέση απλώς ως μια σχέση», λέει στο «Secret» στενός φίλος τους από τη συμπρωτεύουσα. Σύμφωνα με το ίδιο περιβάλλον, η Ελενα Ράπτη ιδανικά θα επιθυμούσε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από οποιεσδήποτε... πολιτικές εξελίξεις, όσο κι αν αυτές δεν μπορούν φυσικά να προβλεφθούν.

Πάντως, και ο Λούκας Γιώρκας φαίνεται πως θέλει να ντυθεί γαμπρός το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι του 2015, δίχως το ζευγάρι να αποκλείει τον γάμο αρκετούς μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις αρχές του επόμενου χρόνου. «Μην περιμένετε μια παραδοσιακή πρόταση γάμου από εκείνον προς εκείνη», μας λέει ο ίδιος άνθρωπος, που συμπληρώνει πως «την απόφαση την έχουν πάρει ταυτόχρονα και οι δύο, όπως όλοι οι νέοι, σύγχρονοι, ερωτευμένοι άνθρωποι».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ήθελαν έναν θρησκευτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη, ανοικτό, δίχως όμως υπερβολές. Οσο για τους... κουμπάρους, φαίνεται πως κι αυτοί έχουν ήδη βρεθεί και προέρχονται από τον κοινό δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό φιλικό περίγυρο του ζευγαριού...
Ένθετο Secret, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: