6.8.14

Λαφαζάνης: Έχουμε πολίτευμα εικονικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας...


ΗΧΗΤΙΚΟ...
«Η κυβέρνηση με την σκανδαλώδη τροπολογία που ψηφίστηκε χτες παρατείνει επ' αόριστον την παρανομία των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών που λειτουργούν χωρίς άδεια και δίνει...
τη χαριστική βολή στον περιφερειακό τύπο με τη διάταξη που προβλέπει την άρση της υποχρεωτικότητας δημοσίευσης συμβάσεων Δημοσίου και ΟΤΑ καταδικάζοντας τον σε αφανισμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει σήμερα από τη Βουλή ονομαστική ψηφοφορία για την επίμαχη διάταξη» δήλωσε στο "Κόκκινο" Καβάλας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή την αντιδημοκρατική τροπολογία για τα ΜΜΕ που ψηφίστηκε χθες στη βουλή.

Έκανε αναφορά στις παλινωδίες της κυβέρνησης για τον ΕΝΦΙΑ, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο τον νέο φόρο, κάνοντας λόγο για «φορο-επιδρομή στα ακίνητα».

Μιλώντας για τη σημερινή συνεδρίαση των θερινών τμημάτων της βουλής που θα τεθούν προς ψήφιση το πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα της επόμενης δόσης, χαρακτήρισε τις πρακτικές της κυβέρνησης ως πολιτικές υποτέλειας και καταστροφικές για την ίδια την χώρα.

Τέλος σχολίασε θετικά την κινητοποίηση των ένστολων σήμερα έξω από το υπουργείο οικονομικών και τη βουλή, που διαμαρτύρονται για την διάλυση του ασφαλιστικού τους ταμείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: