8.8.14

Η «προεκλογική» απόγνωση...

 
... και οι ανακοινώσεις του ΕΝΦΙΑ...
Με το φθινόπωρο και την αξιολόγηση της τρόικας να πλησιάζoυν και τους 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας να μην έχουν βρεθεί, στο εσωτερικό της κυβέρνησης αρχίζουν οι «προσωπικές» στρατηγικές αλλά και η γαλάζια γκρίνια...
Εχθές την ανακοίνωση για την αναβολή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, πριν ανακοινώσει ότι αναβάλλεται η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το ζήτησε ο ίδιος. Όπως τονίζουν βουλευτές της ΝΔ, είχαν και οι ίδιοι ζητήσει αλλαγές στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, με την ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών από 25 γαλάζιους βουλευτές. Ωστόσο, η «δόξα» δόθηκε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
Το γεγονός ότι «βγαίνουν τα μαχαίρια», όχι μόνο για το ποιος φταίει για τα λάθη του ΕΝΦΙΑ αλλά και για το ποιος θα ανακοινώσει ορισμένες διορθώσεις στο φιάσκο, αν μη τι άλλο αναδεικνύει ότι η ενδοκυβερνητική «απόγνωση» εν όψει ενδεχομένου πρόωρων εκλογών, πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί εύκολα.

Διαβάστε ολόκληρη την αναλυση του tvxs, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: