7.8.14

Απατά η Γκαγιέ τον Φρανσουά Ολάντ;...





ΦΩΤΟ...
Νέος πονοκέφαλος για τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ. Μπορεί οι φήμες να τον ήθελαν να παντρεύεται την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο περιοδικό έρχεται να τις διαψεύσει με το χειρότερο τρόπο...

gagiedikigorosΤο «Voici» δημοσίευσε φωτογραφίες της 42χρονης ερωμένης του Ζιλί Γκαγιέ σε τρυφερά τετ α τετ με τον 52χρονο μεγαλοδικηγόρο Pierre Puybasset, σε ταξιδάκι αναψυχής στην Κορσική.
Ο συνοδός της Γκαγιέ έχει, σύμφωνα με το Voici, σπίτι στην Κορσική, όπου η Γαλλίδα ηθοποιός πέρασε πέντε ημέρες πριν επιστρέψει στη γαλλική πρωτεύουσα.
«Κράτησαν χαμηλό προφίλ και απέφευγαν την πολυκοσμία βγαίνοντας από το σπίτι μόνο για να πάνε στην παραλία, στο Πορτίτσιο της Κορσικής, είτε νωρίς το πρωί είτε αργά το βράδυ» αναφέρει το δημοσίευμα.
Η εκδίκηση
Όπως αναφέρει το περιοδικό, πρόκειται για την εκδίκηση της Γκαγιέ, η οποία πληγώθηκε με τον τρόπο που ο Ολάντ διέψευσε τις φήμες περί επικείμενου γάμου τους.
Τώρα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με τις φωτογραφίες που πιθανότατα να προμηνύουν και το τέλος της σχέσης με τον Πρόεδρο της Γαλλίας.
Πολιτικοί αναλυτές σχολιάζουν ότι αν όντως η Γκαγιέ έχει νέο εραστή, αυτό θα είναι στην πραγματικότητα πολύ καλή είδηση για τον αντιδημοφιλή Γάλλο πρόεδρο, ο οποίος προσπαθεί ολοένα και περισσότερο να δείξει ότι είναι απορροφημένος μόνο από τα προβλήματα της χώρας του.


French media reports had claimed last month that Mr Hollande was preparing to marry his mistress next week on his 60th birthday

Δεν υπάρχουν σχόλια: