8.8.14

Ο Λάτσιος αποφασισμένος να της πάρει και την οδοντόβουρτσα...

Ο Λάτσιος χτύπησε την Μενεγάκη εκεί που πονάει περισσότερο: Στην τσέπη της!

Οπως μας πληροφορεί το CIAO δικαιώθηκε, σε πρώτη φάση, για την αγωγή-μαμούθ των 1,6 εκατ. ευρώ που ζητάει από τη Μενεγάκη.

Σύμφωνα με...
πληροφορίες η απόφαση του δικαστηρίου έπεσε σαν καταπέλτης στην εξωτική Άχλα.

Η Ελένη Μενεγάκη συνοδευόμενη από τον Ματέο Παντζόπουλο (που βλέπει 1,6 εκατ. ευρώ να ετοιμάζονται να κάνουν φτερά) επέστρεψαν εσπευσμένα στη Αθήνα προκειμένου η παρουσιάστρια να συναντηθεί με τους δικηγόρους της.

Πρωτόδικα, το δικαστήριο δικαίωσε τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος της ζητάει μερίδιο από την περιουσία της μέχρι και 1.626.438,90 ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao.

Ο «πόλεμος» ξεκίνησε όταν ο διευθυντής προγράμματος του Ant1, αποφάσισε να διεκδικήσει δια της νομικής οδού και καταθέτοντας αγωγή εναντίον της πρώην συζύγου του το μερίδιο της περιουσίας που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Μέσα από μία αγωγή 48 σελίδων ο Γιάννης Λάτσιος ζητεί από την άλλοτε αγαπημένη του να καταβάλλει το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ και αυτό διότι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, για το χρονικό διάστημα που έμειναν παντρεμένοι εκείνος τη βοήθησε να αυξήσει την περιουσία της κατά 3.252.877,80 ευρώ. Η αγωγή συζητήθηκε στα δικαστήρια στις 18 Δεκεμβρίου 2013, και τώρα η πρώτη απόφαση δικαιώνει τον πρώην σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη.

Βασικό σημείο διεκδίκησης είναι, πέρα από τα μετρητά, και η ακίνητη περιουσία όπου απέκτησε η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους καθώς και το περίφημο σπίτι στα Μελίσσια. Στη πολυσέλιδη αγωγή ο Γιάννης Λάτσιος αναφέρεται και στη συνολική αξία της παρουσιάστριας μέχρι το διάστημα που αποφάσισαν να χωρίσουν.

Σύμφωνα με αυτή, τη περίοδο που το ζευγάρι ήταν παντρεμένο αποκτήθηκε η βίλα στα Μελίσσια, στα δύο οικόπεδα στην Κορώνεια Βοιωτίας (7,5 και 3 στρεμμάτων) καθώς και 5 οικόπεδα στη Κάρυστο συνολικής έκτασης περίπου 100 στρεμμάτων. Επίσης υπάρχει και η ακίνητη περιουσία στη Λέσβο, αλλά και το σπίτι στην Χαλκιδική.
O Γιάννης Λάτσιος ζητά το υπέρογκο αυτό ποσό από την Ελένη Μενεγάκη, ισχυριζόμενος πως, όσο καιρό ήταν παντρεμένοι, εκείνος ήταν μόνο που πλήρωνε για τα έξοδα του σπιτιού, τα έξοδα των τριών παιδιών τους, καθώς και για την κατασκευή του σπιτιού στη περιοχή των Μελισσίων, όπου τώρα μένει η Ελένη.

«Μόνο εγώ πλήρωνα. Εγώ έδινα όλα μου τα λεφτά για να καλύψω τα έξοδα της οικογένειάς μου, ενώ εκείνη τα μάζευε για να κάνει επενδύσεις σε ακίνητα ή να τα προσθέτει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα έκανε αυτή την περιουσία. Ήμουν ο μοναδικός που έβαζε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς μου ήταν σαφώς κατά πολύ ανώτερο του μέσου όρου», δηλώνει ο ίδιος.

Όπως αναφέρει στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον της Ελένης: «Εάν δεν παρείχα και δεν κάλυπτα με την ανάλωση της δικής μου περιουσίας τα έξοδα, η εναγομένη δεν θα είχε τη δυνατότητα να τα διαθέσει στην απόκτηση ακινήτων τα οποία και οδήγησαν στην τεράστια επαύξηση της περιουσίας της».

Επιπλέον, ισχυρίζεται πως όταν διαλύθηκε ο γάμος, έφτασε να έχει ελάχιστες καταθέσεις στους τραπεζικούς του λογαριασμούς και μόνο το 25% από τα ακίνητα που απέκτησαν όσο ήταν παντρεμένοι (Μελίσσια, Κορώνεια, Κάρυστο). Στους ισχυρισμούς αυτούς, η Ελένη Μενεγάκη φέρεται να έχει δηλώσει: «Δεν πρόκειται να πάρεις ούτε ευρώ».

Nα τώρα όμως που έσκασε το πρώτο δικαστικό αγγούρι...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: