1.8.14

ΓΣΕΕ: Να ανακληθεί η απόφαση για τη Μανωλάδα...

ΓΣΕΕ: Να ανακληθεί η απόφαση για τη ΜανωλάδαΧαιρετίζει την άμεση αντίδραση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της Μανωλάδας η ΓΣΕΕ και ζητά την αναίρεση της απόφασης.

Όπως αναφέρει σε...
ανακοίνωσή της, "η ΓΣΕΕ από την πρώτη στιγμή εξέφρασε τη διαμαρτυρία της σχετικά με την αθώωση του επιχειρηματία και ενός υπαλλήλου του για την εγκληματική ενέργεια τραυματισμού 35 αλλοδαπών εργατών που δούλευαν στη συγκομιδή φράουλας στη Μανωλάδα.

Η Συνομοσπονδία χαιρετίζει σήμερα την άμεση αντίδραση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και ζητά την αναίρεση της απόφασης. Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός μετά τις έντονες διαμαρτυρίες συνδικαλιστικών, κοινωνικών και πολιτικών φορέων, ζήτησε να λάβει γνώση της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών αλλά και του συνόλου της δικογραφίας.

Είναι αδιανόητο πώς ο τραυματισμός 35 ανθρώπων με πυροβόλα όπλα επειδή διεκδίκησαν τα δεδουλευμένα τους, χαρακτηρίζεται απλή σωματική βλάβη και συνέργεια σ αυτήν ενός άλλου. Δεν είναι δυνατόν κακουργηματικές πράξεις κατά τις ίδιας της ανθρώπινης ζωής να μένουν ατιμώρητες και εμμέσως να ενθαρρύνονται.

Η ΓΣΕΕ θεωρεί ορόσημο την συγκεκριμένη υπόθεση και θα συνεχίσει να την παρακολουθεί στενά"...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: